صفحۀ اصلی گشتوگذار پروفایل اعلانات کتابخانه پیامها نشانشدهها باشگاههای من چالشها کتابداری دونیت کردن
معرفی کتاب در انتظار پدر: مادرانه ای دلنشین از شهید محمدرضا تورجی زاده اثر کبری خدابخش دهقی کتابعمومیداستانایران در انتظار پدر: مادرانه ای دلنشین از شهید محمدرضا تورجی زاده کبری خدابخش دهقی 4.0 3 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 8 خواهم خواند 3 ناشر شهید کاظمی شابک 9786227177749 تعداد صفحات 103 تاریخ انتشار 1399/12/11 توضیحات کتاب در انتظار پدر: مادرانه ای دلنشین از شهید محمدرضا تورجی زاده، نویسنده کبری خدابخش دهقی. یادداشتها محبوبترین جدیدترین بهروز دلاور 1402/8/25 ﷽ اسم زیبای شهید محمدرضا تورجی زاده بر این کتاب مثل ستارهای میدرخشد و هیچی شخصی برای بیان خاطرات فرزند بهتر از مادر نیست،مادری که همیشه و در همه حال همراه فرزند است و در نوع. خودش میتواند بهترین روایت را داشته باشد،در انتظار پدر در سه فصل ابتـدایی روایت زنـدگـی مـادر شهید است و در ادامه مـیرود سراغ دوران بعد از ازدواج تا به دنیا آمدن تک تک فرزندان و نهایتا به دنیا آمدن محمدرضا و روایت هایی از مجروحیتها و شهادتش. 0 0