معرفی کتاب تحصیل کرده اثر تارا وستوور مترجم ابوالفضل قلی زاده تحصیل کرده تارا وستوور و 1 نفر دیگر 4.0 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 6 خواهم خواند 3 ناشر فانوس دانش ترویج کتابخوانی شابک 9786226484466 تعداد صفحات 416 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب تحصیل کرده، مترجم ابوالفضل قلی زاده. لیستهای مرتبط به تحصیل کرده خانومشکلات! 1403/9/14 کتابهای⁰³ 15 کتاب باورم نمیشه که ۱۴۰۳ داره تموم میشه و من دارم به روند کتابخونیم گند میزنم و واقعا چرا اینطوری شدم ؟😐اونم وقتی ۱۴۰۲ رو هم تاسف بار گذروندم :/ خدایا منو برگردون به شکلاتی که میانگین ماهانه اش ۲۰۰ صفحه بود :) اینو نوشتم و میزارم اینجا تا اول ۴۰۴ که هر روز ببینمش و بهم یاد آوری بشه و از سه ماه و نیم باقی مونده به خوبی استفاده کنم😭 پی.ن:این لیست در حال بروز شدنه و تغییره ؛ پی.ن:هنوز کلی کتاب نخونده هست که باید بهش اضافه کنم اما دارم به این فکر میکنم من اصلا همینا رو میتونم کامل تموم کنم یا چی ؟ 0 6 یادداشتها محبوبترین جدیدترین Aysel 1403/9/5 از فوق العاده ترین و بی نظیر ترین کتابایی بود که خوندم🎀 این کتاب علاوه بر داشتن فضای داستانی فوق العاده ی خودش یکسری مطالب هم آموزش میداد که واقعا عالی بودن✨️ طوری که نویسنده زندگی خودش رو بیان میکرد واقعا خواننده رو جذب میکرد👌 به نظرم از قشنگترین کتابهایی بود که خوندم و نمره ی کامل رو بهش میدم با اینکه بعضی از کتابهای دارای حجم بالا باعث میشن آدم ازشون خسته بشه و بهشون ادامه نده ولی این کتاب اصلا اینطور نبود و هرچقدر که بیشتر می خوندم بیشتر جذبش میشدم😉 در این کتاب نویسنده(تارا وستوور) چیزهای مختلفی رو مورد بررسی قرار میداد و همین کار باعث جذابیت بیشتر کتاب میشد😇 و میشه گفت این کتاب با اینکه رمان بود ولی به نظر من کتابی بود که میشد ازش بعضی مسائل روانشناسی و انگیزشی هم دریافت کرد و کسایی که کتاب های روانشناسی یا انگیزشی هم دوست دارن این کتاب گزینه خوبیه🫠 خلاصه بگم فوق العاده بود حتما پیشنهاد میکنم که بخونید و لذت ببرید🎀 0 17