چرا غازها چاق نمی شوند (و ما می شویم): چگونه استراتژی های سیر تکاملی برای بقا بر زندگی روزانه ما اثر می گذارند
اریک ویدمبر و 2 نفر دیگر
0.0 0 یادداشت
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
مثال های زیادی در طبیعت حیوانات وجود دارد که گاهی آن ها هم چاق شده اند. با این همه، تفاوت بین ما و دیگر گونه ها این است که آن ها به دلایلی مثل آماده شدن برای مهاجرت و زمستان خوابی چاق می شوند و حال آن که ما اغلب بدون دلیل قابل قبولی اضافه وزن پیدا می کنیم به طور مثال، یک غاز قبل از مهاجرت، هر روز بیش از 25 درصد وزن خود غذا مصرف می کند تا ضمن آن، مقدار زیادی چربی اندوخته کند، در حالی که قاعدتا غاز را در این دوره می شود چاق نامید، اما این چاقی نیست؛ دست کم نه آن تعریفی که ما به طور معمول درباره ی چاقی پذیرفته ایم. وقتی که بدن ما شروع به چاق شدن می کند، برای جلوگیری از آن، وارد مبارزه ای سخت و طولانی می شود. پس آن چه که در یک غاز، چاقی نامیده می شود، ممکن است درباره ی آدم ها، بیماری چاقی خوانده شود. در پرنده های مهاجر، چاقی هیچ گونه عوارض بدنی منفی ندارد، اما در انسان عوارض زیادی دارد که مرگ زودهنگام یکی از آن هاست. کتاب حاضر در خصوص چرایی و چگونگی چاقی در انسان ها به نگارش درآمده و در آن اطلاعاتی درباره ی فیزیولوژی بدن انسان و سایر جانداران درج گردیده است.