لیستهای کتاب زهرا یحیوی لیست منتشر کرد. 1404/3/31 ردپای یونان و روم باستان بر کتابخانه من ✨️ 5 کتاب به ادبیات یونان و روم علاقه وافری دارم و هر چه زمان در گذر است این علاقه بیشتر میشود. پس جای لیستی با این موضوع را در این جا خالی دیدم و امیدوارم روز به روز بتوانم به این لیست بیافزایم... 0 2 زهرا یحیوی لیست منتشر کرد. 1404/2/7 کتاب های خاک خورده کتابخانه 17 کتاب در این لیست کتاب هایی که در کتابخانه دارم اما به دلایلی مثل رغبت نداشتن یا غنی نبودن کتاب یا سیر کند داستانی و ... هنوز توفیق خوانش شان نصیبم نشده قرار داده ام. 0 2 زهرا یحیوی لیست منتشر کرد. 1404/2/6 آلبر کامو 4 کتاب در این لیست به ترتیب کتاب هایی که از آلبر کامو خوانده ام را قرار میدهم... 0 4 زهرا یحیوی لیست منتشر کرد. 1404/2/6 داستایوفسکی 3 کتاب در این لیست به ترتیب کتاب هایی که از فئودور داستایفسکی خوانده ام را قرار میدهم ... 0 1 زهرا یحیوی لیست منتشر کرد. 1404/2/6 نمایشنامه ها 6 کتاب در این لیست نمایشنامه هایی که خوانده ام قرار داده میشود. 0 1