لیستهای کتاب چِـری🍒 لیست منتشر کرد. توحید، داروی درد ها 7 کتاب این کتابا کمک میکنند انسان های موحد تری باشیم؛ بیشترین لذت و کمترین رنج رو داشته باشیم. محبت خدا بیاد تو دلمون تا تمام دردها پر بکشن :) 1 10 چِـری🍒 لیست منتشر کرد. زن در دفاع مقدس 20 کتاب کتاب هایی که مربوط به دوران انقلاب، جنگ و جبه و پشت جبه هستند از زبان بانوان.🇮🇷❤ اگه شماهم چیزی میدونید بگید اضافه کنم. 5 21 چِـری🍒 لیست منتشر کرد. مناسب برای چه جالب هاتون :) 7 کتاب این کتاب ها برای بیماران قلبی توصیه نمیشوند. -بعضیاش با رعایت پروتکل ها مشکلی نداره👍🏻- 0 23 چِـری🍒 لیست منتشر کرد. کلیشه دو نون! 5 کتاب کتابایی که روی هرچی کلیشه است رو سفید کردن:) بعضیاش با شدت کمتر. 0 11