لیستهای کتاب ماریا✨🌱 لیست منتشر کرد. 1404/6/11 - 02:38 کتابهای معروف اما بیارزش برای خوندن 😕📖 8 کتاب 📚 بعضی کتابها هرچقدر هم معروف باشن، اصلاً به دلم ننشستن 😕 انتظار داشتم منو غافلگیر کنن اما بیشتر وقت تلف کردن بودن! ⏳ شاید برای بقیه جذاب باشن، ولی برای من هیچ ارزشی نداشتن 🚫✨ 4 18 ماریا✨🌱 لیست منتشر کرد. 1404/5/17 - 21:27 زندگی پس از مرگ 🌠 6 کتاب 👁️🗨️ مرز بین مرگ و زندگی، همیشه پر رمز و رازه... 📚 تو این لیست با کسانی همراه میشیم که از «اون دنیا» برگشتن و قصههاشونو تعریف کردن! ✨ تجربههایی واقعی، عجیب، بعضاً آرامشبخش و گاهی تکاندهنده... آیا مرگ، پایان همه چیزه؟ یا فقط آغازی تازهست؟ اگه میخوای بدونی اون طرف قضیه چه خبره (قبل از اینکه نوبتت بشه!)، این لیست مخصوص توئه 😁✌ 0 35