لیستهای کتاب محسن شریفی لیست منتشر کرد. عزت نفس 12 کتاب منابعی که در اینجا خواهید یافت، عملی و مبتنی بر شواهد هستند و راههای موثری را پیشنهاد میکنند که بتوانیم این دانش را در زندگی روزمره خود پیاده کنیم. 0 0 محسن شریفی لیست منتشر کرد. سرگذشت رهبران موفق 10 کتاب مطالعهی کتابهای مدیریت کسبوکار میتواند سبب آشنایی با سرگذشت، موفقیتها و شکستهای کارآفرینان و مدیران موفق شده و… 0 0 محسن شریفی لیست منتشر کرد. بهترین کتاب های اقتصاد 14 کتاب اگر شما هم از دوستداران کتاب های اقتصاد هستید، نظر خود را در مورد کتاب های معرفی شده با ما در میان بگذارید. 0 0 محسن شریفی لیست منتشر کرد. ده کتاب برتر 2024 10 کتاب ده کتاب برتر دنیا که در سال 2024 پرفروش هستند! 0 0