لیستهای کتاب نازنین لیست منتشر کرد. 1403📚🌿 39 کتاب کتاب هایی که در سال ۱۴۰۳ مطالعه شد به ترتیب : 2 8 نازنین لیست منتشر کرد. رمان های غیر ایرانی ☕️ 28 کتاب ✨️📚 0 8 نازنین لیست منتشر کرد. پیشنهاد من 🌱📚 33 کتاب بهترین کتاب هایی که تابهحال خوندم و همیشه به بقیه پیشنهادشون میکنم ✨️ سعی کردم از هر حوزه چند تا رو که بیشتر دوست داشتم انتخاب کنم 0 11 نازنین لیست منتشر کرد. فانتزی ✨️🌈 21 کتاب 📚🌈 0 13 نازنین لیست منتشر کرد. فلسفی🌱 4 کتاب به فلسفه علاقه دارم اما هنوز فرصتی نشده که بتونم در این زمینه عمیق بشم 0 1 نازنین لیست منتشر کرد. انگیزشی و روانشناسی ☘️ 20 کتاب کتاب های : انگیزشی روانشناسی توسعه فردی 0 2 نازنین لیست منتشر کرد. زندگینامه🖤✨️ 16 کتاب ✨️🕊 0 4 نازنین لیست منتشر کرد. مذهبی _ عرفانی 🕌 18 کتاب برای خوندن بیشتر کتابهای این لیست باید مطالعه و پیش زمینه ای درمورد فلسفه مذهبی و معارف داشته باشید.✨️ 0 6 نازنین لیست منتشر کرد. رمان های ایرانی 🌼 12 کتاب با خوندن رمان ها و داستان های متفاوت زندگی هایی رو تجربه میکنم که هیچ وقت اونهارو ندیدم 🌻 لیست به ترتیب امتیازی هست که به اون کتاب دادم 0 4