لیستهای کتاب هوگو روح کتابخوان لیست منتشر کرد. 1403/5/9 بهترین کتاب های فانتزی از نظر من: 8 کتاب از اول بگم که: ژانر مورد علاقه من جنایی هست اما نظر ادمی متغیر است. گاهی اتفاقی می افتد و جهانت را زیر و رو میکند... باعث افتخار بنده است که روی این لیست کلیک کرده اید. شاید نظر من و شما یکی بود! 2 9 هوگو روح کتابخوان لیست منتشر کرد. 1403/3/25 کتاب هایی که باهاشون زندگی کردم 12 کتاب این لیست فقط یک ژانر کتاب نیست من میخوام به تمام کتاب هایی که دوستشون داشتم به پردازم و نمیدونم ممکنه شما خوشتون بیاد یا نه ولی من با این ها زندگی کردم 🦋🧚♀️ 0 5