لیستهای کتاب هوگو روح کتابخوان لیست منتشر کرد. بهترین کتاب های فانتزی از نظر من: 8 کتاب از اول بگم که: ژانر مورد علاقه من جنایی هست اما نظر ادمی متغیر است. گاهی اتفاقی می افتد و جهانت را زیر و رو میکند... باعث افتخار بنده است که روی این لیست کلیک کرده اید. شاید نظر من و شما یکی بود! 2 9 هوگو روح کتابخوان لیست منتشر کرد. کتاب هایی که باهاشون زندگی کردم 12 کتاب این لیست فقط یک ژانر کتاب نیست من میخوام به تمام کتاب هایی که دوستشون داشتم به پردازم و نمیدونم ممکنه شما خوشتون بیاد یا نه ولی من با این ها زندگی کردم 🦋🧚♀️ 0 5