لیستهای کتاب کیانی لیست منتشر کرد. برای یافتن معنای حقیقی زندگی 3 کتاب خودت باشی و خلوت و خدایت و کسی که زبان تفسیر قرآن و مولانا و حافظ و سعدی و عطار رابداند . 0 16 کیانی لیست منتشر کرد. والدین باید بخوانند 9 کتاب پدر و مادر های سرزمینم اگه فرزندتون رو دوس دارین این کتابارو بخونید . لیست کتاب ها با خوانش خودم به روز رسانی میشود 0 40 کیانی لیست منتشر کرد. به خاطر خودمون که با ارزشیم. 5 کتاب این لیست کتاب رو توصیه میکنم با یه دوست یا یه فرد نزدیک به خودتون ،یا همسرتون به صورت مشترک بخونین و یه دفتر تمرین بردارین و ریز به ریز تمریناتش رو بنویسین . لیست کتاب با خوانش خودم به روز رسانی میشود. 0 19 کیانی لیست منتشر کرد. کتابهایی که در سال ۱۴۰۲ خوانده ام 20 کتاب لیست کتابها با خوانش خودم در طی سال جاری به روز رسانی میشود. 0 16 کیانی لیست منتشر کرد. کتاب هایی که در سال ۱۴۰۱ خوانده ام . 27 کتاب این لیست رو برای خودم ایجاد کردم تا کتابارو یک جا داشته باشم 😊 0 20