لیستهای کتاب ریحانه حاجی زاده لیست منتشر کرد. 1403/2/25 😍شیرینی تخیل😍 14 کتاب چند تا کتاب تخیلی باحال و جذاب و واقعا هیجان انگیز بخونید و کیف کنید و با کتاب زندگی کنید😊 0 12 ریحانه حاجی زاده لیست منتشر کرد. 1402/4/29 🇮🇷کتاب هایی با مضمون انقلاب برای نوجوانان🇮🇷 3 کتاب سه تا کتاب هست با محوریت انقلاب هر سه تاش بی نظیره و من خیلی لذت بردم از خوندنشون. ♥🤩 پیشنهاد میکنم بخونید چون خیلی دل نشین و زیبا و جذاب بودن. 👍🏻👍🏻❤❤ 0 6 ریحانه حاجی زاده لیست منتشر کرد. 1402/4/28 ♥رمان های تاریخی زیبا♥ 4 کتاب چهار تا کتاب که تاریخی را در قالب رمان می گوید. هر چهار تاش رو هم دوست دارم و بسیار زیبا بودن. قلم نویسنده هاش خیلی خوب. باید به این نویسندگان یک احسنت گفت. از این کتاب ها کاشکی زیاد بود. بهتون حتما پیشنهاد میکنم بخونید. ♥😉 0 6