لیستهای کتاب ریحانه سعیدی لیست منتشر کرد. 1404/6/10 غم نامه کتاب ها😢😭 12 کتاب این ها کتاب هایی هستند که خوندم و از نظر من خیلی غم انگیز بودن اشکم رو در آوردن.... ولی هر کدوم جذابیت های خودشون رو داشتن❤😢 0 26 ریحانه سعیدی لیست منتشر کرد. 1404/5/6 کتاب های نوجوان آسیای شرقی💫🙃 13 کتاب این کتاب ها در آسیای شرقی مثل ژاپن، کره نوشته شده که برای نوجوان ها مناسبه (و یا حتی افراد کوچکتر) و داستان جالبی هم دارند.🥹❤️ 0 132 ریحانه سعیدی لیست منتشر کرد. 1404/4/22 بهترین کتاب های کلاسیک 🕊️✨ 46 کتاب این ها بهترین کتاب های کلاسیک از نویسنده های مشهور است که خیلی قشنگن و خیلی دوستشون دارم✨💫 3 63 ریحانه سعیدی لیست منتشر کرد. 1404/4/18 بهترین کتاب هایی که تا حالا خوندم💫✨ 48 کتاب این کتاب ها رو من تو سال های مختلف خوندم و تو قلبم جا دارن انقدر که قشنگن.... واقعا دوستشون دارم و تو ژانر های مختلف هستن🩵 0 50 ریحانه سعیدی لیست منتشر کرد. 1404/4/3 کتاب هایی که بهار امسال خواندم✨🥹 27 کتاب این کتاب ها رو تو بهار امسال خوندم که کشورم ایران با اسرائیل جنگ کرد و کتاب خوندم و این کتاب ها بهم آرامش میدادن🩷🌼 7 73 ریحانه سعیدی لیست منتشر کرد. 1404/3/27 بهترین عاشقانه هایی که خوندم 🌼✨💫 32 کتاب بهترین عاشقانه هایی هست که تا حالا خوندم و بیشترش هم جدید هست...🩷✨ هر چی عاشقانه خونده بودم گذاشتم قدیمی و جدید🌺 0 62