لیستهای کتاب نگار طالبی لیست منتشر کرد. نگاهی به ادبیات انگلستان 52 کتاب کتاب هایی از ادبیات انگلستان که خوندم، در حال خوندنشون هستم یا میخوام بخونم [لیست آپدیت میشه] 0 87 نگار طالبی لیست منتشر کرد. ایرانی-خوانی 89 کتاب شروع ادبیات ایران به همراه نویسندگان معاصر 0 184 نگار طالبی لیست منتشر کرد. ادبیات ژاپن 22 کتاب سیر مطالعاتی پیشنهادی برای مطالعه ی ادبیات ژاپن. (ادبیات کلاسیک، مدرن، معاصر، ادبیات پس از جنگ، داستان های کوتاه) 0 6 نگار طالبی لیست منتشر کرد. لیست سال ۱۴۰۴ 5 کتاب کتاب هایی که حتما میخوام توی سال جدید بخونم. 0 4 نگار طالبی لیست منتشر کرد. کتاب های ۱۴۰۳ 11 کتاب لیستی از کتاب هایی که در ۱۴۰۳ خوندم 0 2