لیستهای کتاب هلیا لیست منتشر کرد. حمایت از کتاب ایرانی! 32 کتاب این لیستی از کتاب های ایرانیه که شاید به اندازه کافی بهشون توجه نشده. شک نکنین به اندازه آثار غیر ایرانی از خوندنشون لذت میبرین! پ.ن: سعی کردم لیست کامل باشه، اگه کتابی به ذهنتون رسید که تو لیست نیست، حتما بگید تا اضافه بشه. #حمایت_از_کتاب_ایرانی 15 36 هلیا لیست منتشر کرد. حالِ خوب! 🌱💚 7 کتاب اگه نیاز به حال خوب داری این کتابا رو بخون :) 2 31 هلیا لیست منتشر کرد. عشق های فراموش شده 7 کتاب عاشقانه های قشنگ ایرانی که هیچ وقت کسی برامون تعریف نکرده :) پ.ن: بعضی از جلد های این مجموعه رو تو بهخوان پیدا نکردم و تو لیست قرار ندارن. پ.ن۲: جلد های این مجموعه پشت سر هم نیستن. 15 119 هلیا لیست منتشر کرد. کتاب هایی در مورد کتاب ها📚☕️ 10 کتاب اینها کتاب هایی با موضوع کتاب هستن! این لیست به معنی تایید یا پیشنهاد خرید اونها نیست، صرفا معرفی کتاب هایی در این ژانر زیباست.✨️ 0 17 هلیا لیست منتشر کرد. اولین کتابام📚🍭 8 کتاب اینا لیست کتابایی هستن که تو بچگیم و به عنوان اولین کتابام خوندم. کتابایی که منو با دنیای کتابخوانی آشنا کردن🥺🌿 و اینکه این کتابا به سنین ۷ تا ۱۲ سال پیشنهاد میشه✨️ 0 10