لیستهای کتاب مبیناحبیبی لیست منتشر کرد. از دوباتن💫 4 کتاب آلِن دوباتِن، نویسنده محبوبم که موضوعات فلسفی رو در ارتباط با موضوعات روزمره زندگی بیان میکنه. 4 40 مبیناحبیبی لیست منتشر کرد. کتاب های کتابی🥲 5 کتاب رمان ها و کتاب هایی در حوزه کتاب و عشق به کتاب📚❤️ 10 101 مبیناحبیبی لیست منتشر کرد. دفاع مقدس های مورد علاقه ام✨ 4 کتاب احتمال بروز رسانی زیاده...👀 0 41 مبیناحبیبی لیست منتشر کرد. بهترین های یالوم 4 کتاب من این کتاب هارو نسبت به بقیه ی کتاب هاشون بیشتر دوست داشتم.(بنظرم همجامع تر و علمی تر بودن و هم انسجام بیشتری داشتن، البته شدم آنکه هستم خاطرات زندگیشونه ). 0 31