لیستهای کتاب aysan لیست منتشر کرد. 😇کتابهایی انگلیسی برای مبتدی ها 😇 4 کتاب این لیست مختص کسایی هست که سطح زبانیشون A1 و علاقمندهستن که کتاب داستان انگلیسی بخونن 🤩 0 4 aysan لیست منتشر کرد. 📚کتابهای انگلیسی برای مبتدی ها📚 8 کتاب لیست کتابهایی انگلیسی برای افراد سطح 📚 استارتر که دوست دارن کتاب انگلیسی خوان بشن. Starter بعد از این سطح میتوانید کتابهای سطح ✨ را بخوانید A1 0 3 aysan لیست منتشر کرد. 📚کتابهایی که حاضرم دوباره بخونم📚 8 کتاب 💚بسم الله الرحمن الرحیم 💚 بعضی کتابها هستن که حتی آدم های مثل من که دوست ندارند یک کتاب را دوبار بخوانند هم حاضرند این کتابها را دوباره بخوانند. کتابهایی که عجیب غریب عالی هستند😍📚 2 14 aysan لیست منتشر کرد. ❌کتابهایی که یکبار خواندنش هم زیادی بود ❌ 10 کتاب 💜بسم رب شهدا 💜 کتابهایی که اگر دوباره بخونم، احتمالاً علاوه بر اینکه کتابهای دیگه دسته جمعی اعتراض میکنن خودمم از خودم به دادگاه شکایت میکنم 🫣🥴🥱😐 3 8 aysan لیست منتشر کرد. 😍در ژانر دفاع مقدس/مدافعان حرم اینها را بخوانید 5 کتاب ❤️بسم رب شهدا 💜 این لیست شامل شخصیت ها ، شهدا و داستانهایی راجب دفاع مقدس و مدافعان حرم است که قطعا از خواندن آنها خیلی یادگرفتم و لذت بردن🌿 شادی روح شهدا صلوات 💜❤️ 0 10