لیستهای کتاب Kiyana لیست منتشر کرد. 1404/5/2 خاطرات شیرین:) 8 کتاب خیلی از ما بچگیمون رو غرق کتاب ها و قصه های خودمون بودیم، امیدوارم با این لیست بخشی از خاطرات کودکیتون رو تداعی کرده باشم:) 0 0 Kiyana لیست منتشر کرد. 1404/4/28 جین آستین^^ 7 کتاب باید بگم بهترین رمان های کلاسیک و عاشقانه ای که خوندم از جین آستین بوده. واقعا پیشنهادشون میکنم. 0 0 Kiyana لیست منتشر کرد. 1404/4/28 آثار داستایفسکی 14 کتاب داستایفسکی یکی از نویسندگان مورد علاقمه که میتونم بگم با کتاب هاش زندگی کردم:) 0 3 Kiyana لیست منتشر کرد. 1404/4/21 عاشقانه های کلاسیک 15 کتاب مجموعه رمان های عاشقانه کلاسیک از نشر افق که بعضیاشون رو خوندم یا میخوام بخونم واقعا دلنشین هستن و پیشنهادشون میکنم:) متاسفانه بعضی هاشون از نشر های دیگه هستن 0 15 Kiyana لیست منتشر کرد. 1404/3/20 ادبیات روسیه 5 کتاب پیشنهاد میکنم این کتاب هارو به عنوان شروع مطالعه ادبیات روسیه بخونید. اگه اصلا از داستایفسکی چیزی نخوندید به نظرم با شب های روشن شروع کنید 0 0 Kiyana لیست منتشر کرد. 1404/3/15 بهترین رمان ها 4 کتاب باید بگم که نشر های متفاوتی این کتاب هارو منتشر کردن و شما میتونین با سلیقه ی خودتون نشر های مختلف رو انتخاب کنید 0 1