لیستهای کتاب فاطمهزهرا طاهریتبار لیست منتشر کرد. خمینی مشهد:) 23 کتاب بازجو وارد اتاق شد و به دیگر بازجوی داخل اتاق گفت این همان کسی است که میخواهد *«خمینی مشهد»* بشود؟ این هم عبارتی بود که در پرونده من بارها تکرار شده بود: میخواهد خمینی مشهد باشد! بعد افزود: دکتر! او آدم خطرناکی است. سپس سرش را تکان داد و خطاب به من گفت: خامنهای! تو از اینجا جان سالم به در نمیبری... خاطرهی آقا از یکی از بازجوییهاشون در مشهد در زمان مبارزات... از کتاب خون دلی که لعل شد 3 32 فاطمهزهرا طاهریتبار لیست منتشر کرد. امید ، جوانه ، مسیر 3 کتاب نیاز داریم بخونیم، ببینیم و یاد بگیریم از کسایی که ۱۰۰ بار زمین خوردن اما بلند شدن چون موفقیت تو دفعه ۱۰۱ منتظرشون بود. 0 8 فاطمهزهرا طاهریتبار لیست منتشر کرد. انَّ اَلمَراَةُ رَیحانَةٌ 6 کتاب . «ریحانه» یعنی گل، یعنی عطر، بوی خوش؛ همان هوایی که فضا را پُر میکند. زن به مانند گلی لطیف است. #مولا_علی #نامه_سیویک 0 3