لیستهای کتاب خورشید خانوم لیست منتشر کرد. 4 روز پیش کتابایی که واقعا باید بخرم و بخونم! 3 کتاب درمورد یک ژانر نیست و ژانر های متفاوتی هست 0 0 خورشید خانوم لیست منتشر کرد. 1404/5/24 کتابایی که پیشنهاد میکنم حتما بخونین 3 کتاب هر کتابی که ارزش خوندن داره رو معرفی میکنم به جز جنایی چون جنایی هایی که باید بخونین رو توی لیست قبلی گفتم پس اونو بخونین 0 4 خورشید خانوم لیست منتشر کرد. 1404/5/24 بهترین کتاب های جنایی از《 نظر من》 3 کتاب همون طور که میدونید این کتابا کاملاااا سلیقه این ولی از نظر من اینا خدا بودن و پایانشون غیر قابل حدس بود ولی اگه خیلی میخوای پایان غیر قابل حدسی داشته باشه دیزی دارکر برای توعه (همشون خدان) 0 7