لیستهای کتاب rikuyuri لیست منتشر کرد. 1403/11/21 یکم جنایی🔪 15 کتاب کتاب های جنایی که تا لحظه اخر با خوندنشون مو به تنتون سیخ میشه🩸 کتبایی معروف از نویسنده های معروف <آگاتا کریستی ، هالی جکسون و فریدا مک فادن>🕯 0 10 rikuyuri لیست منتشر کرد. 1403/10/10 جودی مودی🎀 24 کتاب مطمعنا همه تون جودی دمدمی رو میشناسید.🧶 یکی از کاراکترهایی که بیشترمون دوران کودکیمون رو با اون گذروندیم.🌼 اینم مجموعه ای از کتاب های خانم مگان مک دونالد "جودی،استینک ، جودی و دوستان" 0 8 rikuyuri لیست منتشر کرد. 1403/9/29 بهترین فانتزی ها✨️ 20 کتاب کتاب های فانتزی که با خوندنشون غرق در دنیایی از شگفتی ها و عجایب بی شمار می شی. مجموعه هایی که تو رو به دل ماجراجویی ها و داستان های مختلف می بره و من به شخصه خیلی دوسشون دارم✨️ 0 21