لیستهای کتاب Kosar لیست منتشر کرد. بدترین ها از نظر من 13 کتاب کتاب هایی که خوندمشون و واقعا دوسشون ندارم و توصیه میکنم نخرین این رو بهم بگم کتاب ها سلیقه ایین خیلی خوبه که بهم احترام بزاریم❤️🌸 0 1 Kosar لیست منتشر کرد. بهترین فانتزی هایی که خوندم 14 کتاب تو این لیست کتاب هایی که در ژانر فانتزی خوندم و به نظرم ارزش خوندن رو دارن میزارم و امیدوارم شماهم مثل من از خوندشون لذت ببرین 0 6 Kosar لیست منتشر کرد. جنایی معمایی هایی که اخرش شکه میشی 7 کتاب تو این لیست سعی کردم چند تا معمایی جنایی خوب اخرش شکه کنندست و داستان خوبی دارن رو جمع کنم امیدوارم شما هم مثل من از خوندشون لذت ببرین شیفت شب و سرقت در شش ماه و بانوی سایه ها رو صد در صد بهتون توصیه میکنم❤️ 0 9