لیستهای کتاب 𝓎𝒶𝓈𝓃𝒶 لیست منتشر کرد. 19 ساعت پیش تابستون ۱۴۰۴✨🦋 12 کتاب توی این لیست کتاب هایی که توی این تابستون خوندم رو گذاشتم بعضی هاشون رو خیلییی دوست داشتم ولی بعضی هاشون اصلا قشنگ نبودن :( هانتینگ ادلاین رو به هیچ وجه پیشنهاد نمیکنم ( البته توهین نمیکنم و کسایی که دارک رومنس میخونن به نظرم بهتر میتونن این کتاب رو درک کنن ) و جز اسمات و صحنه های خشن چیزی نداشت ، حتی از یه جایی به بعد برام کسل کننده بود . سر عشق پیچیده ریدینگ اسلامپ شدم و دوهفته کشید تا برم سراغش تا بقیشو تموم کنم 😕 بعضی جاهاشم خیلیی کلیشه ای بود . کلا از کتابای آنا هوانگ نمیشه توقع یه عاشقانه شاهکار رو داشت ولی برای سرگرمی و مواقعی که حوصلم سر رفته خوبه😁 مجموعه درباری از خار و رز هم عااالی بود و به نظرم حقشه بیشتر معروف شه🧚🏻♀️💕 خاکستر و پادشاه نفرین شده ام مثل جلد اول خیلی قشنگه ولی من هنوز کامل نخوندمش😆 0 1 آفتابگردون لیست منتشر کرد. 1404/6/18 کتابهایی که نویسندهاشون از اسرائیل حمایت میکنه 8 کتاب با اینکه تحریم کردنشون و نخریدن این کتابها در ایران تغییری ایجاد نمیکنه ولی بازم میخواستم نویسندههایی که از اسرائیل حمایت میکنن شناخته بشن. 6 5 کنجی لیست منتشر کرد. 1404/6/17 لیست خرید🎀✨ 41 کتاب اینجا کتابایی که میخوام بخرم رو میزارم😼✨ روزگار یک دل شکسته✓ 0 8 حنا لیست منتشر کرد. 1404/6/15 سرزمین وهم و خیال 57 کتاب ✨ دنیایی از جادو، ماجراجویی و سرزمینهای ناشناخته! در این لیست، قدم به جهانی میگذارید که مرز بین واقعیت و خیال در یک چشم بهم زدن محو میشود… جایی که یک کلید میتواند دروازهای به دنیایی تازه باز کند، یک زمزمهی مرموز میتواند سرنوشت قهرمانی را تغییر دهد و هر سایه در جنگل شاید موجودی افسانهای باشد که در کمین تو نشسته. قصههایی از قصرهای فرو ریخته که هنوز دیوارهایشان نفس میکشند، دریا هایی که هیولا هایشان در تاریکی موجها پنهان شدهاند و جادو هایی که میتوانند هم شفابخش باشند و هم ویرانگر. از قهرمان نوجوانی که برای اولین بار شمشیرش را در دست میگیرد، تا جادوگری که باید میان نور و تاریکی یکی را انتخاب کند… ‼️ هشدار ‼️ عوارض جانبی ورود به سرزمین وهم و خیال ممکن است شامل: - قانع شدن به اینکه شاید واقعاً در دنیای اشتباهی زندگی میکنید. - اختلال در خواب دلیل فکر کردن به سرنوشت قهرمانهای داستان. - نگاه کردن به دوستانتان و تصور اینکه شاید یکیشان قدرت جادویی پنهانی داشته باشد. - علاقهی ناگهانی به یاد گرفتن الفبای خیالی، زبان الفها یا زبان جادوگرها. - صدا زدن دوستانتان با لقبهای فانتزی (و انتظار جدی برای جواب گرفتن) پ.ن: اگر بعد از خواندن کتابهای این لیست همچنان مرز بین دنیای واقعی و خیالی شفاف بود و اصرار داشتید که «جادو وجود نداره»، خیلی سریع وسایلتون رو جمع کنید و دنبال سرداب ممنوعه بگردید. قفسهی چهلم رو به سمت چپ هل بدید وارد راهروی تاریک بشید، حالا کافیه سه بار بگید «ژانر فانتزی احمقانه و مال بچههاست » تا غول سبز رنگی که تقریبا 14 برابر شماست جلوتون ظاهر بشه و شخصاً شما رو تا در خروجی اسکورت و حتی ممکنه برای شما یه کالسکه جادویی خبر کنه. (ممکنه این انتقال مقداری درد و خونریزی به همراه داشته باشه،ولی شما بالغ و قوی تر از این حرفا هستید) و در نهایت یادتون باشه، مسیر کالسکه جادویی یکطرفه است: مستقیم به سمت واقعیت بیهیجان و همون سرزمین خاکستری و خسته کنندهای که اینقدر بهش مینازید. 3 8 نازنین~ لیست منتشر کرد. 1404/5/10 - تابستان ۱۴۰۴ - 32 کتاب احتمالا این قراره آخرین تابستونی باشه که بدون دغدغه کتاب میخونم ، امیدوارم آخرین تابستونی که کتاب میخونم نشه:( منظورم اینه که ممکنه تا چند سالی نتونم چیزی بخونم دوست دارم تابستون کتابی خاطره انگیزی بشه کتابایی که خوندنشون تموم میشه اضافه میکنم اینجا تابستونتون به شیرینی هندونه های سرخ! بابت جمله بندی عجیب غریبمم کلیی معذرت میخوام. 9 28 Makan rjk لیست منتشر کرد. 1404/3/23 لیست بهترین کتاب های فانتزی 43 کتاب ما برای اینکه واقعا فانتزی رو بشناسیم باید بریم سراغ فانتزی های حماسی برای مثال:ارباب حلقه ها🗡 هری پاتر✨️ نغمه اتش و یخ🔥❄️و... 2 21 جادوگری به نام جود🪄 لیست منتشر کرد. 1404/2/28 جادوهای تاریک 44 کتاب این لیست مخصوص دلای قویه! توی این داستانها جادو مثل زخم میمونه ، قهرمانها بینقص نیستن و هیچکس واقعاً در امان نیست اگه دنبال فانتزیهایی هستی که هم تاریک باشن، هم دردناک، هم هیجانانگیز این لیست واسه توئه غم، جادو،خیانت، مرگ و گاهی یه عشق عجیب... ۱_بی ابد تگ ها :جادوی زمان، فانتزی غمگین، راز پنهان در دنیایی که گذشته و آینده با هم قاطی شدن، بعضی تصمیمها بهای وحشتناکی دارن. ۲_ گریشا تگ ها: قهرمان خاکستری، جادوی تاریکی، دوگانگی قدرت نوری که میتونه دنیا رو نجات بده، اما وقتی سایهها فریبنده باشن چی میمونه؟ ۳_میراث اوریشا تگها: انتقام، جادو، سرکوب و شورش وقتی همهچیز ازت گرفته میشه، فقط جادوی توعه که میتونه برگردوندش… با بهای سنگین. ۴_کاراوال تگها: بازی خطرناک، فریب، عشق مبهم یه بازی که همه چی توش واقعی نیست… ولی زخمشون واقعیتر از هر چیزیه ۵_دربار خار و رز تگ:جادوی ممنوعه، انمیز تولاورز، فانتزی تاریک دختری که وارد دنیایی از طلسم و خون میشه… و میفهمه عشق، همیشه نجاتبخش نیست ۶_مه زاده تگها: جنگ جادویی، قهرمان بیرحم، شورش در سایه قهرمانی که با تاریکی بزرگ شده، و حالا باید باهاش بجنگه — یا تسلیمش شه... ۷_سریر شیشه ای تگها: قاتل سلطنتی، توطئههای درباری، گذشتهی خونین یک قاتل حرفهای، یک تاج و تخت، و رازهایی که قراره همهچی رو به هم بریزن. 2 132 سوفی🥀 لیست منتشر کرد. 1403/10/4 کتاب های فانتزی ای که ارزش خوندن دارند!❤️🔥 42 کتاب کتاب هایی که شما رو غرق در دنیای خودشون میکنند!🥀 10 38