لیستهای کتاب میم.زد ؛ لیست منتشر کرد. 5 روز پیش از رمان ها و مستند های امنیتی قشنگ ؛ 11 کتاب اگه علاقه مند به رمان های امنیتی هستید ایم کتاب ها پیشنهاد میشه ؛ 0 1 مرضیه احمدی لیست منتشر کرد. 1404/6/2 امنیتی📚 9 کتاب بهترین ها 0 1 فاطمه رحمانی لیست منتشر کرد. 1404/4/15 در ۱۴۰۴ چه میگذرد؟ 25 کتاب کتاب هایی که امسال سهمم شده 0 6 رازیــــل؛🍒 لیست منتشر کرد. 1404/1/5 سال ۱۴۰۳ همراهیم کردن!🍊 30 کتاب از انتخاب کتاب هام در این سال بسیار خرسندم به جز چند مورد انگشت شمار؛ 1 17 عمو حسام لیست منتشر کرد. 1403/12/30 همسفران ۱۴۰۴ 100 کتاب للحق! بهیاری خداوند توانا سال ۴۰۳ تونستم با توفیق خدا و رفیقای کتابخونی که قسمتم کرد، بیش از صد تا کتاب و مقاله بخونم و زندگی متفاوتی رو رقم بزنم و از روزمرگیِ عادیِ زندگیم دربیام. حالا امسال، یعنی تو سال ۱۴۰۴، بهیاری خداوند توانا میخوام این مطالعاتم رو ثابت نگهدارم و سعی کنم باز هم مثل امسالم کمی متفاوت باشم و برای خدا و خلق مفید باشم! فلذا لیستی از کتابهایی که دوست دارم بخونم رو اینجا منتشر میکنم که بتونم نگاه جامعی به کتابهام داشته باشم و از نظرات شما بزرگواران کتابخون هم استفاده کنم. 5 37 𝑺𝒎𝒖𝒅𝒈𝒆 𝒋𝒂𝒔𝒎𝒊𝒏𝒆🪐✨ لیست منتشر کرد. 1403/6/23 هیجان میخوای؟ 11 کتاب کتاب هایی که از نظرم در عین هیجان، مطالب مفیدی براتون داره و اون رو برای شما تبیین میکنه شامل: این لیست همه اثر نویسنده محمدرضا حداد پور جهرمی می باشد. 0 18