لیستهای کتاب Makan rjk لیست منتشر کرد. 1404/3/23 لیست بهترین کتاب های فانتزی 43 کتاب ما برای اینکه واقعا فانتزی رو بشناسیم باید بریم سراغ فانتزی های حماسی برای مثال:ارباب حلقه ها🗡 هری پاتر✨️ نغمه اتش و یخ🔥❄️و... 1 9 یه سیتونیک از زمین کهن لیست منتشر کرد. 1403/12/28 بهترینای ۱۴۰۳ 27 کتاب اینا قطعا کتاب های برتر امسال بودن و از اشنایی باهاشون بسیار خوشحالم و ممنونم از همه ی اون ادمایی که باعث شدن من این کتابا رو بخوام :) پ.ن: امیدوارم چیزی رو جا ننداخته باشم ، ولی دیگه ذهنم یاری نمیکنه 0 2 غـزال🪴 لیست منتشر کرد. 1403/12/5 روزهای بهاری🌷☔ 10 کتاب (از هر پایانی، بهاری تازه آغاز می شود.) کتاب های که فصل بهار قصد دارم بخوانم. 16 139 یاسمن لیست منتشر کرد. 1403/12/5 اژدها 🐉❤️🔥 9 کتاب کتاب هایی که توشون اژدها هست 0 4 ^᪲᪲🌱 𝓢𝓽𝓮𝓵𝓵𝓪🌱^᪲᪲ لیست منتشر کرد. 1403/12/1 کتاب هایی که به شدت منتظر خوندنشونم 26 کتاب میخواستم برم همشونو توی نمایشگاه کتاب بخرم اما بعدش نظرم تغییر کرد چونکه وقتایی که کلی کتابو با هم میخرم هیچوقت نمی خونمشون 3 13 سوفی از دنیای افسانهای🥀 لیست منتشر کرد. 1403/10/4 کتاب های فانتزی ای که ارزش خوندن دارند!❤️🔥 36 کتاب کتاب هایی که شما رو غرق در دنیای خودشون میکنند!🥀 10 35 نرگس بانو لیست منتشر کرد. 1403/10/4 با آنها سفر میکنید به دنیای دیگری 12 کتاب کتاب هایی که با آن ها به دنیای دیگری سفر میکنید 2 172 𝖕𝖆𝖗𝖆𝖉𝖎𝖘𝖊🔮 لیست منتشر کرد. 1403/8/23 آسیایی ولی در شرق آن🐉 12 کتاب همهی ما عاشق قاره آسیایی هستیم امّا کجای آن🤔⁉️ من میدونم😏 همتون عاشق شرق قاره هستید. به واسطه فیلم و سریال های متفاوت و قشنگ علاقهمند شدیم مثل سریال های قدیمی : جومونگ ، یانگوم ، دونگی و کافه پرنس و... و سریال جدید عشق کهکشانی ، شیطان من و... ولی تا به حال کتابشون خوندی🤔⁉️ کتابهایی باحال و فانتزی و طنز و عاشقانه... بیا تا بهت بگم چیا بخونی تا دلت بره پیش اونجا. پس بیا سوار اژدهات شو تا ببرمت اونجا🐉 0 15 مینااا لیست منتشر کرد. 1403/5/28 مجموعههای دوجلدی 18 کتاب دوگانهها رو دوست دارم. نه انقدر کوتاهن که حوصلهی آدم سر بره نه انقدر طولانی که خسته بشی! 0 23 یک کاربر NULL لیست منتشر کرد. 1403/3/30 کتاب های آسیای شرقی پارت ۱ 17 کتاب لطفا بخونید: کتابها بعضی ژاپنی هستن یا توسط نویسنده هایی نوشته شده که آمریکایی یا ... هستن یا داخل قاره های دیگه زندگی میکنن پارت اول هست و لطفا تو پارت دوم هم کپشن بخونید❤️ 0 13 یاسمن لیست منتشر کرد. 1403/3/5 فانتزی👀🧚🏽♀️🪄 31 کتاب کتاب هایی با تم فانتزی که پیشنهاد می کنم 0 22