محافظان آسمانی :) منتخب مشکات عبادیان مشکات عبادیان 1402/12/8 محافظان آسمانی :) مجموعه کتابهای «محافظان آسمانی» که انتشارات شهید کاظمی برای سه تن از محافظان همراه با شهید سلیمانی در واقعه فرودگاه بغداد، منتشر ساخته است. 1 0 5 1 من محافظ حاج قاسمم: خاطرات شهید وحید زمانی نیا عضو تیم حفاظتی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی هاجر پورواجد 4.1 1 2 به رنگ حبیب: خاطرات شهید هادی طارمی عضو تیم حفاظتی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی صادق عباسی ولدی 0.0 3 همراهی تا آسمان: خاطرات شهید شهروز مظفری نیا سرتیم حفاظتی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی صادق عباسی ولدی 0.0