خانواده کمیک‌ها، این داستان: وبتون منتخب sepide._.alian

sepide._.alian

sepide._.alian

خانواده کمیک‌ها، این داستان: وبتون

وبتون نوعی کمیک برخطه که برای خوندن تو تلفن همراه طراحی شده؛ نمی‌دونم جز کتاب‌ها محسوب می‌شه یا نه و بخاطر همین هم به قفسه خوانده‌شده‌ها اضافه‌شون نکردم ولی دوست داشتم یه لیست - بهتر نیست بگیم فهرست؟ - داشته باشم برای نشون دادن قدردانیم از زحماتشون تو روزایی که حالم خوب نبوده 😁 " وبتون‌های عزیزم! ممنونم که سطح زبانم رو ارتقا دادید و باعث شدید کمتر سریال ببینم و کلی حس‌های قشنگ رو با خوندنتون تجربه کنم. دوستون دارم :) " پس از تقدیر و تشکر از ساحت گوگولی وبتون، می‌خوام کلی حرف‌های مختلف بزنم درنتیجه دوستانی که اهل افترپارتی - واقعا معادل فارسی افترپارتی که حق مطلب رو ادا کنه چیه 😭؟ - نیستن، خدانگهدار ایشالا تو شادی‌هاتون جبران کنیم. بقیه هم بفرمایید بشینید خونه خودتونه 🛋 اول از همه بگم خییییلی از وبتون‌ها متاسفانه توی بهخوان ثبت نشده بود و همینا رو تونستم پیدا کنم🚶🏻‍♀️درحال حاضر هم سه تا در دست خوندن دارم که باز چون تو بهخوان ثبت نشده نمی‌تونم به قفسه درحال خواندن‌ها اضافه‌شون کنم، لطفا رسیدگی بشه! مهمتر از مورد اول اینکه برای اضافه کردن این لیست همش مردد بودم چون بار اولی که استوری گذاشتم بپرسم ببینم کسی وبتون می‌خونه یا نه و چیزی می‌شناسه که برای شروع بهم معرفی کنه، یکی از دوستام اومد گفت وبتون چیز بدیه، استوریت رو پاک کن، زشته، نگاه بقیه بهت عوض می‌شه و از این چیزا؛ بهخوان هم چون خیلی فضاش نخبگانیه - حالا کاذب یا واقعی نمی‌دونم، برداشت من از حال و هواش اینجوریه - و همه درحال خوندن کتاب‌های ثقیل هستن، نمی‌دونستم - هنوزم درست نمی‌دونم - که آیا همچین لیستی جاش اینجا هست یا نه. ولی پیش خودم گفتم اینجا صفحه منه و علائق من هم تا وقتی به بقیه و خودم آسیبی نزنه نه زشتن و نه بد، بلکه اونا هم سازنده قسمتی از شخصیتم هستن و اینجوری شد که این لیست منتشر شد و الان شما رسیدید به خطوط آخر توضیحاتش ^^ اینم بگم از اون روزی که استوری گذاشتم تا الان من ده تا وبتون رو کاااممممل خوندم و هنوز منظور دوستم از اینکه می‌گفت بده و زشته رو نفهمیدم حالا اگه شما به منظورش رسیدید قول بدید نگاهتون به من عوض نشه 😔😂 دیگه خیلی صحبت کردم، برم یه سینی چایی بریزم بیارم دور هم بخوریم. چیزی گفتین؟ می‌گید این که نشد افترپارتی؟ دوستان چه انتظاری داشتید؟ اینجا خانواده نشسته‌ها 😒 قند بردارید تا چایی رو بیارم 😒