لیست کتاب تاریخی - اقتصادی سارا شریفی 1403/1/21 تاریخی - اقتصادی موقعیت مدیران صنایع در عصر پهلوی 3.3k 1 96 1 موقعیت مدیران صنایع در ایران علی اصغر سعیدی 5.0 0 2 پیکان سرنوشت ما: با بهره گیری از نوشته ها و خاطرات احمد خیامی مهدی خیامی 3.7 5 3 موقعیت تجار و صاحبان صنایع در ایران عصر پهلوی: زندگی و کارنامه حاج محمدتقی برخوردار فریدون شیرین کام 0.0 4 موقعیت تجار و صاحبان صنایع در ایران دوره پهلوی: زندگی و کارنامه محمدرحیم متقی ایروانی فریدون شیرین کام 0.0 5 موقعیت صاحبان صنایع در ایران عصر پهلوی: زندگی و کارنامه ی علی خسروشاهی علی اصغر سعیدی 4.5 1 6 موقعیت تجار و صاحبان صنایع در دوره پهلوی: سرمایه داری خانوادگی خاندان لاجوردی فریدون شیرین کام 4.0 0 7 موقعیت تجار و صاحبان صنایع ایران (زندگی و کارنامه محمود زینی بنیانگذار گروه صنعتی لایکو) محمد وثوقی 5.0 2