لیست کتاب خاطرات حضرت آقا مشکات عبادیان 1402/9/16 خاطرات حضرت آقا کتبی که خاطراتی از زندگی حضرت آقا رو به تصویر میکشن و اکثرا موضوعی دسته بندی شدند که سرآمد همه شون کتاب: "خون دلی که لعل شد" هس! 88 3 28 1 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.7 125 2 به آسمان نگاه کن: خاطرات حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای از شهیدان انقلاب و دفاع مقدس هادی شیرازی 0.0 3 من و کتاب سیدعلی خامنه ای 4.3 33 4 مدح خورشید: گزیده ای از خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مد ظله العالی) درباره ی شخصیت حضرت امام خمینی (ره) رهبر کبیر انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 5.0 0 5 حضرت یار: خاطرات خودگفته حضرت آیت الله سیدعلی خامنه ای سیدعلی خامنه ای 4.2 0 6 حضرت یار 2: خاطرات خودگفته ی حضرت آیت الله سیدعلی خامنه ای سید علی حسینی خامنهای 4.9 0 7 حضرت یار 3: جستارهایی در خاطرات شفاهی حضرت آیة الله خامنه ا ی از هشت سال دفاع مقدس سیدعلی خامنه ای 0.0 8 عبد صالح خدا سیدعلی خامنه ای 4.6 12 9 یاد و یادگار: خاطراتی از دیدار حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) با همسر مکرمه ی حضرت امام (ره) سیدعلی خامنه ای 4.8 2 10 1318: خاطراتی از رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله العالی) علی احمدمحرابی 4.0 0 11 در سایه خورشید: نیم نگاهی به زندگانی و خاطراتی از مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله العظمی خامنه ای ... هادی قطبی 0.0 12 بر تبعید: روایتی از تبعید حضرت آیت الله سیدعلی خامنه ای در دوران اختناق پهلوی دوم 4.5 5