برای فیلمنامهنویسی و کارگردانی منتخب سلیمان عارفی سلیمان عارفی 1404/4/2 برای فیلمنامهنویسی و کارگردانی این لیست بهمرور بهروز میشه. بهروزرسانی این دستهبندی بستگی زیادی داره به پاسخ این سؤال که آیا کتابهای مرتبطی که دارم میخونم شایستهی قرار گرفتن تو این لیست هستن یا نه. 6.3k 0 94 1 داستان: ساختار، سبک و اصول فیلمنامه نویسی رابرت مک کی 4.7 15 2 دیالوگ رابرت مک کی 4.5 2 3 شخصیت (هنر طراحی نقش و مجموعه شخصیت ها برای کتاب نمایش و سینما) رابرت مک کی 5.0 0 4 کارگردانی فیلم: نما به نما از تصور تا تصویر آزاده رحیمی 4.0 1 5 دستور زبان تدوین کریستوفرجی. بوون 4.0 2 6 دستور زبان نما کریستوفرجی. بوون 3.5 0