لیست بدترین کتاب هایی که ازشان متنفر شدم منتخب امیرعلی امیرعلی 20 ساعت پیش لیست بدترین کتاب هایی که ازشان متنفر شدم به نظر من اصلا این کتاب ها را نخوانید. 9 0 2 1 بیگ نیت، دردسرساز تمام عیار: رفیق بامرام جلد 7 لینکلن پیرس 4.9 3 2 بیگ نیت، دردسرساز تمام عیار: رفیق بامرام جلد 6 لینکلن پیرس 4.6 3 3 بیگ نیت، دردسرساز تمام عیار: نیت عوض می شود جلد 5 لینکلن پیرس 5.1 3 4 بیگ نیت، دردسرساز تمام عیار: کشته مرده ی موفقیت جلد 4 لینکلن پیرس 5.0 1 5 بیگ نیت، دردسرساز تمام عیار: خوش بیار محل جلد 3 لینکلن پیرس 4.6 3 6 بیگ نیت، دردسرساز تمام عیار: یک حمله ی دیگر جلد 2 لینکلن پیرس 4.4 4 7 بیگ نیت، دردسرساز تمام عیار: اعجوبه ی کلاس لینکلن پیرس 4.3 11 8 پروفسور شخلی و دستیارش خل خلی 1 حسین شیخ الاسلامی 4.0 1