یادداشتهای سیما یزدانی (5) سیما یزدانی 3 روز پیش بابا رجب نسرین رجب پور 4.5 19 این تنها یک کتاب نیست بلکه لحظه لحظه های عمر انسانهای با ارزش سرزمینم است. 0 3 سیما یزدانی 1403/9/21 رابینسون کروزوئه دانیل دفو 3.9 9 داستان از اونجایی برام جذابتر شد ک رابینسون در جزیره تنها بود و تصمیم گرفت زندگی کنه. برام سواله ک اگه من تنها بودم ایا این همه تلاش میکردم؟ چطوری رابینسون در اون جزیره تونست همه چی رو از صفر شروع کنه؟ چی میشه ک ادمی اینقدر میتونه به زندگی امید داشته باشه در حالی ک همه چیز رو باخته و از دست داده؟ انگیزه زندگیش چی بوده؟ و... با اینکه داستانش رو میدونستم چیه ولی باز تصمیم گرفتم کتاب رو بخونم و وقتی خوندم بشدت برام تاثیر گذار بود و من رو به فکر فرو برد. 0 1 سیما یزدانی 1403/6/18 نگران نباش: چگونه یک تغییر کوچک کمک می کند که از زندگی لذت بیشتری ببرید پل مک گی 0.0 1 همیشه شروع یک کار نامطلوب از ادامه دادنش سخت تر است. صفحه۱۸۰ 0 1 سیما یزدانی 1402/6/4 بینایی ژوزه ساراماگو 3.4 19 فکر نمیکردم اینجوری تموم بشه 0 1 سیما یزدانی 1402/6/2 مردان ویفری و زنان اسپاگتی، درک و لذت بردن از تفاوت ها بیل فارل 3.0 1 با خواندنش آگاهی و با انجام دادن تمریناتش تجربه کسب خواهی کرد. 0 0