یادداشتهای ماهان زواره (5) ماهان زواره 1402/5/4 خانه ی ربات ها: ربات های مدارپریش جیمز پاترسون 4.7 1 اول داستان بنظر مسخره می آید ولی از وسط کتاب هیجان انگیز میشود.چاپش خوبه ولی بعضی از قسمت های کتاب حروف ها فراموش شده که گذاشته شود 1 1 ماهان زواره 1402/3/6 ماهی سیاه کوچولو صمد بهرنگی 3.9 85 چاپ اش خوب است و داستان ماجراجویی تور دارد که ماهی سیاه کوچولو سفر میکند و داستان کوتاهی است و ارزش خواندن اش را دارد 1 2 ماهان زواره 1402/3/6 شازده کوچولو آنتوان دو سنت اگزوپری 4.4 403 من کتابش را نخوانده ام ولی کارتون اش را دیده ام ولی کارتون یا کتابی هست که همه سنین بهتر است بخوانند چون داستان اش شگفت انگیز و اگر اشتباه نکنم کمی تخیلی 1 3 ماهان زواره 1402/3/6 مدرسه جاسوسی: جاسوس دوجانبه جلد 3 استوارت گیبز 4.5 9 بهترین کتابی که از مدرسه جاسوسی خواندم حتی جرات نمی کنم موقع خواندن در کتاب ببندم و بزارم کنار آنقدر هیجان انگیز است که یک روزه تمام اش کردم و چاپ نوشته ها عالی است پیشنهاد میکنم حتما بخوانید 0 18 ماهان زواره 1402/3/6 اسکی جاسوسی استوارت گیبز 4.7 1 وقتی شروع می شود هیجان انگیز است و کم کم هیجانی از بین میرود و نویسنده یکم زیاده روی کرده توی نوشتن این کتاب چون توی کتاب دعوای بن و لئو شنگ زیادی بود ولی در کل خوب بوده 0 2