یادداشتهای سید علی حسینی (4) سید علی حسینی 1401/9/16 درمان شوپنهاور اروین دی. یالوم 4.1 46 اروین یالوم روانشناس و نویسنده و فلسفه دوست بسیار خوبی هستش که تونسته در کتابهاش روانشناسی و فلسفه رو به خوبی در هم آمیخته کنه و با داستانهای زیبایی که از واقعیت درمانجوهاش و تجربه روانشناسیش بدست آورده ،خیلی زیبا و خواندنی اونها رو با هم قرار بده . مخصوصا برای دانشجویان روانشناسی و روانشناسها پیشنهاد میشه . 0 8 سید علی حسینی 1401/9/16 وجود فاضل نظری 4.3 33 کلا اشعار جناب فاضل نظری بخاطر روان بودن ، ارتباط راحتتر از نظر کلامی و دوری از استفاده از تشبیهات و کلمات سنگین .. طرفداران زیادی داره . 0 6 سید علی حسینی 1401/9/16 عرفان و فیزیک جدید مایکل تالبوت 3.0 1 این کتاب مسائلی رو که علم جدید مخصوصا فیزیک کوانتوم به اون رسیده رو با کارهایی که عرفا در قرنها پیش انجام میداده مقایسه میکنه و در نهایت میگه که یکسری کارهایی که قرنها پیش عرفا انجام میدادن الان با فیزیک کوانتوم قابل اثبات هستش ... خوندنش برای علاقمندان این مسائل پیشنهاد میشه. 0 1 سید علی حسینی 1401/9/16 جهان هولوگرافیک: نظریه ای برای توضیح توانایی های فراطبیعی ذهن و اسرار ناشناخته مغز و جسم مایکل تالبوت 3.2 7 خوندن این کتاب از این جهت که بدونیم نظریات دیگه ای هم ( حتی تا حدی درست) از نوع زندگی و دنیای ما وجود داره خوب و حائز اهمیت هستش . برای کسانی که برای اولین بار کتابهایی یا نظریاتی با این محتوی رو میخونن شاید تا حدی عجیب و حتی شوکه کننده باشه . صفحات ابتدایی کتاب بعضاً علمی و بخشهاییش برای بعضیها ممکنه خسته کننده باشه . در کل خوندنش به علاقه مندان در این زمینه پیشنهاد میشه. 0 0