یادداشتهای فاطمه رحمانی (4) فاطمه رحمانی 1403/5/10 هرگز نگو اما شون استیونسون 5.0 1 🎧این کتاب رو صوتی گوش کردم در حین گوش کردن به این کتاب حس و حال خوبی رو میتوانید مثل من تجربه کنید.🙂 👨🏻💼ماجراهایی حوالی زندگی پسری با چالش های عجیب و اتفاق هایی سرشار از موفقیت ترکیبی از زندگینامه و علم روانشناسی خروجی خوبی برای شما رقم خواهد زد . 📝موضوعی که همه ی ما به صورت پیش فرض در کارهایمان دچار هستیم و نمیدانیم که چرا اتفاقاتی که دوست داریم رقم نمیخورد یاد خواهید گرفت که آنها را رقم بزنید. 0 4 فاطمه رحمانی 1403/5/7 فراموشان: داستانی از واقعه کربلا داوود غفارزادگان 3.3 13 ماجرایی هایی در مورد کرب و بلا ❤️ قلم نویسنده خوب بود و داستان های آخر جالب تر ✔️ 0 3 فاطمه رحمانی 1403/5/5 استثنا باشید! دارن هاردی 3.9 1 📌پیشنهاد میکنم بخوانید؛ مدت زمان زیادی از خوانش این کتاب برای من گذشته اما هنوز تاثیراتی در ذهن و زندگی من دارد . به دوباره خواندن این کتاب دارم فکر میکنم 👌🏻 یکی از اتفاقات خوب این کتاب نگاه جدیدی هست که وجود دارد اما ممکن هست یکم حس راحتی با مثال ها نکنید چونکه نویسنده خارجی هست در ترجمه احتمالا یکسری از صحبت ها با طرز تفکر ما مطابقت نداشته باشد. 0 3 فاطمه رحمانی 1403/5/5 عادت های اتمی جیمز کلییر 4.2 100 درگیری فکری برای ترک عادت ها، ایجاد عادت خوب و سبک زندگی جدید شاید برای شما هم دشوار باشد اما کتاب خوبی برای رقم زدن اتفاقات کوچک و بزرگ زندگی هر فرد هست . 🎧این کتاب رو به صورت صوتی گوش دادم و سریع تمام شد . 📚به نظر من ارتباط گیری با این کتاب از طریق صوتی راحت تر خواهد بود. 0 1