یادداشت 🇵🇸زهرا سادات گوهری🇵🇸
1403/9/22
4.7
_بسم الله الرحمن الرحیم_ این کتاب متن نیست. فاقد متنه و همهش تصویره. چهل صفحه فقط تصویر، و چقدر هنر بزرگیه که بتونی حرفت رو با تصاویر بزنی! این کتاب در مورد دختریه که یه مداد قرمز در اتاقش کشف میکنه و متوجه میشه که هر تصویری که با اون مداد بکشه جون میگیره و زنده میشه. مفهوم کتاب اینه که خیالات شما رو نجات خواهند داد. البته اگر خیلی زیاد در اونها غرق بشید، خطرناکه، اما زندگی بدون خیالات هم خطرناک هست. در واقع مرز بین خیال و واقعیت رو نشون میده. هفت سالم که بود تبلیغ این کتاب رو آخر کتابهای نوجوان پرتقال میدیدم و به شدت علاقه مند بودم بخونمش و بالاخره بعد چند سال قسمتم شد بخونمش!:))) خیلی اتفاقی چشمم بهش خورد یه جایی و یادم افتاد که میخواستم بخونمش... و خیلی ذوق کردم که این کتاب رودر طاقچه ی بینهایت دیدم. یه کتاب جمع و جوره. نویسنده حرفش رو با تصاویر میزنه. تصاویر با جزئیات هستن. خلاقانه و زیبا. نیازی هم نیست سه ساعت فکر کنید خب الان منظورش از این تصویر چی بود... داستان رو خیلی قشنگ با تصاویر روایت میکنه. به عنوان کسی که عاشق طراحی و هنر هست، این رو میگم که اگه هنرمند باشید با خوندنش آرزو میکنید این مداد قرمز متعلق به شما بود! در کل پیشنهادش میکنم، به خصوص برای بچه ها♡:)