یادداشت زینب هادی
1402/10/11
4.4
اسم کتاب چغک است، به لهجه مشهدی، و یعنی گنجشک کوچک و چابک به یاد هدهد حضرت سلیمان درباره نوجوان کوچولو موچولی است که به صف مبارزان پیوسته ظاهراً کتاب نوجوان است، اما من هم از خوندنش به قدری لذت بردم که یک ضرب همهاش رو خوندم داستان کتاب درباره روزهایی است که اصلا یا کمتر دربارهاش شنیدیم، روزهای نهم و دهم دی ماه پنجاه و هفت درباره فقط یکی از کشتارهایی که رژیم قبلی کرده و الانیا اصرار دارن حتی یک آدم هم نکشتن بالاخره تاریخ نشون میده واقعیت چی بوده، نه حرفای از روی هواوهوس و عناد و بی سند و مدرک کتاب پر از تصاویر است که پابهپای داستان پیش میره و باعث میشه تجسم فضا بهتر باشه، من عاشق کتابهای نوجوان تصوردارم کتاب رو بخونید و بگید نوجوونا هم بخونن تا بدونن انقلاب اسلامی ایران ازجمله اتفاقات مهم و بینظیر تاریخ بشر است که ما بهخاطر معاصر بودن، خیلی قدرش رو نمیدونیم اما آیندگان حتما به ما که تو این فضا نفس کشیدیم غبطه خواهند خورد آیندگانی که از عمق قلبم میخوام که امت حکومت امام زمان باشند و در روزهای نه چندان دور از ما رقم بخوره روایت صحیح انقلاب رو از زبان انقلابیها باید بشنویم، نه از زبان معاندان و دشمنان که اونا خیر ما رو نمیخواستن و نمیخوان و نخواهند خواست با تشکر فراوون از انتشارات صهبا