یادداشت محمد مهدی شفیعی

        بنظرم نویسنده زیادی از داستان استفاده کرده. کل کتاب متشکل از داستان‌های جدا از همی هستند که پشت سر هم اومدن. اکثراً هم در باب اهمیت چک‌لیست. انگار که کل کتاب مقدمه‌ای طولانی‌ست برای اینکه برسیم به چیستی و چگونگی چک‌لیست. که البته هیچ‌وقت به آن نمی‌رسیم. در کل کتاب نویسنده سعی داره که اهمیت و کاربردی بودن رو در حوزه‌های مختلف به ما نشان دهد. و البته در قالب داستان‌های واقعی؛ که بیشتر آن‌ها هم به پزشکی مربوطند. 

من از اهمیت چک‌لیست خبر داشتم که کتاب رو خریدم و شروع کردم به خوندن. اگر هم کسی بدون توجه به اهمیت چک‌لیست به خرید آن دست زده بود، مقدمه و یا همان فصل اول کافی بود. 

من ابتدا خلاصه کتاب رو از بی‌پلاس شنیدم. بعدتر هم پست امین کاکاوند رو درمورد کتاب خوندم. شاید این‌ها توقع من رو از کتاب برده باشند بالا. اما بنظر من از کتابی که زیر عنوان  چطور کارها را درست انجام دهیم را داره می‌شه توقع بیشتری داشت. 

من توقع خوندن مطالب بیشتری درمورد چگونگی تدوین و استفاده از چک‌لیست داشتم که کتاب اصلاً این توقع رو برآورده نکرد. بنظرم خواندن این پست امین <a href="https://kakavand.me/checklist/">چک‌لیست : چرا؟ چه چیزی؟ و چگونه؟ </a> بهتر و مفیدتره :)

در آخر اینکه کتاب ترجمه خوبی داره و من اینجا چندتا خط از کتاب رو هم که دوست داشتم با شما شریک می‌شم:

معمولاً همه از نحوه عملکرد چک‌لیست در شرایط پیچیده کاری، تصور غلطی دارند. آنها راهنماهای جامع نیستند، چه برای ساخت یک آسمان‌خراش یا حل مشکل یک هواپیما. آنها ابزاری سریع و ساده هستند که هدفشان پشتیبانی از مهارت‌های متخصصین حرفه‌ای است. و با توجه به سریع و کاربردی بودنشن، جان هزاران هزاران نفر را نجات می‌دهند.
      

0

(0/1000)

نظرات

تاکنون نظری ثبت نشده است.