یادداشت حسنیه صالحان

چگونه تاب آور شویم: راهنمای عملی مهارت تاب آوری
        همه ما در زندگی با چالش‌ها و مشکلات بسیاری مواجه می‌شویم که گاهی توان مقابله با آن را در خود نمی‌بینیم و اصلا راه سازگاری و صبوری در مقابل آن را بلد نیستیم.
اوج این موضوع در زمان همه‌گیری ویروس کرونا در دنیا خودش را نشان داد. در این مدت افرادی که از قبل به ویژگی تاب آوری متصف بودند توانستند به راحتی با عوارض و آسیب‌های ناشی از گسترش این ویروس مقابله کنند اما افرادی که پیش از این توانایی سازگاری با مشکلات و سختی‌ها را نداشتند آسیب‌های روانی بسیاری در این ایام متحمل شدند.
کتاب «چگونه تاب آور شویم: راهنمای عملی مهارت تاب آوری» اثر مولفین محترم علی کریمی و دکتر حجت الله جاویدی در دوران همه گیری ویروس کرونا منتشر شد تا با بهره مندی از دیدگاه های علمی متخصصان حوزه تاب آوری در جهان و تجارب بالینی بیش از سه دهه مولفان به افراد جامعه در مقابله با مشکلات به خصوص  آسیب‌های ناشی از ویروس کرونا کمک نماید.
این کتاب در عین حال که کاملا تخصصی به موضوع تاب آوری پرداخته اما سعی داشته با بیانی ساده و روان مطالب تخصصی را برای عموم مخاطبین اعم از دانشجویان، کارمندان، والدین، دانش‌آموزان دوره متوسطه، زوجین جوان، افراد تحت فشارهای روانی و اجتماعی و جامعه روانشناسی و مشاوره تحلیل و تبیین نماید.
یکی دیگر از ویژگی‌های این اثر تناسب راهکارهای ارائه شده با فرهنگ و هنجارهای جامعه است. به طوری که همه‌ی افراد می‌توانند این راهکارها را در زندگی پیاده کنند و تناقضی میان سبک زندگی خود و این آموزه‌ها احساس نکنند. متاسفانه این روزها اکثر کتابهای موجود در بازار این ویژگی را ندارند و به همین دلیل برای افراد جامعه کارایی لازم را نخواهند داشت. 
هر چند این کتاب، اثری قابل توجه و مناسب برای خواننده ایرانی هست اما شاید بتوان گفت مهمترین نقطه ضعف آن صفحه آرایی ضعیف آن است که سبب شده از جذابیت ظاهری آن کاسته شود.
اما در مجموع می‌توان این اثر را، کتابی مفید و قابل استفاده برای مخاطب دانست و در جلسات مشاوره مطالعه آن را به افرادی که در موضوع تاب آوری مشکل دارند توصیه کرد.
      

0

(0/1000)

نظرات

تاکنون نظری ثبت نشده است.