یادداشت محمدپور
1403/3/6
چقدر از کتابهایی که موضوعاتی رو هم از منظر علمی و هم از دیدگاه دینی و اسلامی بررسی میکنند، خوشم میاد. این کتاب شادی رو از منظر علم روانشناسی و دیدگاه اسلامی بررسی کرده، جدا جدا، و در پایان هر بخش یه قسمت مقایسه تطبیقی روانشناسی و اسلام رو هم مطرح میکنه. فصل اول درمورد ماهیت شادی، تعریف شادی در روانشناسی و اسلام، اهمیت شادی و مولفههای شادی نوشته شده. فصل دوم عوامل شادی و موانع شادی در روانشناسی و اسلام رو بررسی کرده(و در پایان بخش مقایسه تطبیقی و جمعبندی بین نظرات روانشناسی و اسلام رو مطرح کرده) فصل سوم آثار و پیامدهای شادی از منظر روانشناسی و هم اسلامی، عنوان شده. هر فصل چند زیر مجموعه داره و شامل عناوین مختلفی میشه و توضیحات خوبی داده شده. کتاب کم حجم و سبک و نسبتا راحت و قابل فهم هست و مهمتر از همه اینکه نشون میده چقدر دین اسلام به شادی اهمیت داده و چقدر روایات داریم در این باب. همچنین علم روانشناسی که در سالهای اخیر متوجه مولفه مهم معنویت شده و پژوهشهایی در رابطه با معنویت، اعتقاد به خدا، انجام اعمال عبادی و... با مولفههای مهم روانشناسی مثل کیفیت زندگی، رضایت از زندگی و... انجام داده و نتایج که همبستگی مثبت بین معنویت و دینداری رو با شاخصهای زندگی سالم و مطلوب نشون میدن.
1403/3/18
چند وقت پیش خریدمش و هنوز نخوندم. خوشحال شدم یه نفر دیگه هم پیدا شده که از اینا بخونه کتابای کانون اندیشه جوان با اینکه خیلی مختصر و مفید و کاربردیان ولی متاسفانه اونقدر طرفدار ندارن..
محمدپور
1403/3/9