یادداشت ایمان نریمانی

کتابخانه سحرآمیز بی بی بوکن
        کتاب کتابخانه سحرآمیز بی‌بی‌بوکن روایتی فانتزی و داستانی در ژانر نامه‌نگاری از دنیای نیلس و بریت دو نوجوان کنجکاو و مشتاق است که با یکدیگر دخترخاله و پسرخاله هستند. نیلس و بریت در دو شهر متفاوت زندگی می‌کنند و تصمیم می‌گیرند از طریق نامه با یکدیگر در ارتباط باشند. نیلس برای این کار دفتر یادداشت کوچکی که دارای قفل است می‌خرد و از دخترخاله‌اش می‌خواهد هر دفعه در این دفتر نامه بنویسد و آن را پست کند تا درنهایت یک دفتر با مملو از خاطرات دوران نوجوانی‌شان داشته باشند. نیلس و بریت در این میان با زنی عجیب‌وغریب به نام بی‌بی بوکن آشنا می‌شوند که زندگی‌شان را تغییر می‌دهد.

بی بی بوکن زنی عجیب و کتابدار سابق عاشق کتاب است که کتابخانه‌ای اسرار آمیز دارد و این دو نوجوان قصد دارند تا به راز او پی ببرند.

کتاب‌های «يوستين گاردر» به دلیل جذابیت در روایت با زبانی گیرا و دل‌نشین، کشش خوبی در مخاطب ایجاد می‌کنند. با این حال برخلاف سایر آثار او، این کتاب یک کتاب فلسفی نیست و صرفا داستانی فانتزی و جذاب است که مخاطب اصلی آن نیز نوجوانان هستند.

نقطه تمایز کتاب،  پرداختن به موضوعاتی نظیر شکل گیری کتاب نگاری بشر و صنعت چاپ همراه با پیشرفت آن وکتاب‌نویسی و کتابداری و عاشقان کتاب در طول پانصد سال اخیر است که مخاطب را در قالب داستان با این تحولات آشنا می‌کند و می‌تواند در آشنایی و علاقه‌مند کردن نوجوانان به دنیای کتاب و کتابخانه جذاب باشد.
      

1

(0/1000)

نظرات

تاکنون نظری ثبت نشده است.