یادداشت سقا علمدار
1402/1/13
#کتاب_خواندم *کتاب مرضیه خاطرات مادر شهید، بی بی مرضیه میررضایی* خیلی خوب و جذاب و دوست داشتنی بود. یک خانم پر انرژی و هنرمند و فعال قبل انقلاب کار خاصی نمیکردند بعد از انقلاب به توصیه پدرشون وارد عرصه فعالیت میشن. با دو تا بچه کوچیک به عنوان معلم دینی شروع به کار میکنن و مدتها سنگ صبور دخترهای نوجوان مدارس میشن. بعد هم سه فرزند دیگه شون به دنیا میان. برای مراقبت از بچه ها مدتی از مهد و مدتی از کمک پرستار (خانم همسایه) استفاده کردن. نهایتا بعد از حدود ۳۰ سال کار به درخواست بچه هاشون، بازنشسته میشن تا بیشتر پیش بچه ها باشن. مرضیه خانم از اون خانم های خیلی فعال و پر انرژی بودن که حاضر میشن از خواب و تفریح شخصی شون بزنن و تا جایی که میتونن کار مفید انجام بدن. کمک به دخترها برای جهیزیه، حل مشکلات مالی دانشجو ها، طراحی برنامه های تفریحی برای خانواده های شهدا و رسیدگی به مشکلات خانواده شهدای فاطمیون و ... در کنارش اهل خیاطی و بافتنی هم بودن و برای بچه هاشون همه چیز میبافتن. خلاصه خوندن خاطرات شون واقعا انرژی بخش بود. اما به نظرم باید توجه داشته باشیم که روحیات افراد و توانایی هاشون متفاوته. به نظرم مرضیه خانم خیلی فعال و پر انرژی و برونگرا بودن. شاید کسی که درونگرا باشه یا اینقدر پرانرژی نباشه، نتونه این مدلی کار کنه. من با خوندن این کتاب واقعا غبطه خوردم بهشون و انگیزه گرفتم که مفیدتر باشم. اما شاید لزوما نتونم مدل کاری ایشون رو اجرا کنم. به نظرم هر کسی را بهر کاری ساختند و ... . مهم اینه که تلاش کنیم هر کاری از دستمون بر میاد برای خدمت به اسلام و انقلاب انجام بدیم. حتی کارهای کوچیک. کتاب خوبی بود. بهش ۵ از ۵ میدم. نسخه الکترونیکیش رو طاقچه داره. یک بانوی فعال، پر تلاش، خستگی ناپذیر و نهایتا یک مادر شهید. خیلی زندگی جالبی داشتند. معلم بودند، در همین حین چند بچه رو تربیت کردند، خیاطی و بافتنی و کارهای هنری، کارهای خیریه، دلسوزی و حمایت از اطرافیان و ... «مرضیه» را از طاقچه دریافت کنید https://taaghche.com/book/106340