یادداشت شخصی به نآم صآینآ 🫤
1403/11/14
این کتاب رو خیلی وقت پیش تو بهخوان دیده بودم و میخواستم بخونمش و شانس من میز کتاب مدرسه داشتش منم سریع گرفتمش. کتاب داستان جالبی داشت ، متن روون و قابل فهم بود و کوتاه بود کتاب. ولی ایرادی که داشت نپرداختن به جزئیاتی که شخص درموردش کنجکاو بود ، بود بنظرم زیاد جالب نبود که در انتها به کربلا رفتن پرداخته بود و پایانش زیاد جالب نبود. نحوه ی آشنایی با همسرش رو دوست داشتم و واقعا با خوندن این کتاب ( همچنین سائو پائولو) واقعا از خودم خجالت میکشم که شیعه هستم و آنقدر مثل این خانم که تازه مسلمون شده قدر اسلام رو نمیدونم و احساس میکنم کوتاهی بیش از حد کردم. از نظر من راوی داستان، خانم اتسوکو ، در اوایل داستان با توجه به فکر زندگی بی معنیه ( نوع دومش که فقط فرد بخاطر بی معنی بودن زندگی سعی میکنه بهش معنا ببخشه و اکثرا در خوشی به سر میبره و بی خیاله) داشت زندگی رو میگذروند. چقدر مسلمان شدنش جالب بود. با شروع سوال هایی در زندگی کلا راه زندگی ش عوض شد. قطعا بقیه ی مجموعه رو ( به جز خود این کتاب و سائو پائولو تولد در سرزمین مارادونا ، تولد در لس آنجلس و کالیفرنیا هم هست) میخونم. به قول امام علی گفته : " مبادا در عمل به دین بیگانگان از شما پیشی بگیرند "