بریده کتابهای آریا ابراهیمی آریا ابراهیمی 1403/11/25 غرور و تعصب جین آستین 4.0 131 صفحۀ 180 هنوز به این نتیجه تلخ نرسیده اند که جوانان خوش قیافه هم مثل بقیه آدم ها باید چیز بخور و نمیری برای ادامه حیات داشته باشند. 0 0 آریا ابراهیمی 1403/11/21 غرور و تعصب جین آستین 4.0 131 صفحۀ 163 تعداد آدم هایی که من واقعا دوستشان داشته باشم زیاد نیست، تعداد کسانی که نظر خوبی دربارهشان دارم از آن هم کمتر است. من هرچه بیشتر دنیا را میشناسم از آن ناراضیتر میشوم. هر روز که میگذرد بیشتر معتقد میشوم آدمها شخصیت ناپایداری دارند و نمیشود روی ظواهر لیاقت یا فهم و شعورشان حساب کرد. 0 0 آریا ابراهیمی 1403/11/13 غرور و تعصب جین آستین 4.0 131 صفحۀ 59 چیزی که خودش قوی باشد، خوراکش را از هر چیزی میتواند بگیرد. 0 0 آریا ابراهیمی 1403/11/13 غرور و تعصب جین آستین 4.0 131 صفحۀ 56 +: اگر فکر آدم به این سرعت خوانده شود، لطفی ندارد، حتی باعث تاسف است. -: لزوما نمیشود نتیجه گرفت که آدم تودارتر و بغرنجتر بدتر یا بهتر از آدمی مثل شما باشد. 0 0 آریا ابراهیمی 1403/11/13 غرور و تعصب جین آستین 4.0 131 صفحۀ 32 به نظر من، غرور یک عیب و نقصی است که رواج دارد. بین ما آدم ها کمتر کسی پیدا میشود که به خاطر این یا آن خصوصیت یا کیفیت، چه واقعی چه خیالی، خودش را برتر احساس نکند. خودخواهی و غرور دو چیز متفاوتاند، هر چند که معمولا مترادف گرفته میشوند. ممکن است کسی مغرور باشد اما خودخواه نباشد. غرور بیشتر به تصور ما از خودمان برمیگردد، خودخواهی به چیزی که دیگران درباره ما میگویند. 0 0 آریا ابراهیمی 1403/10/25 برای یک روز بیشتر میچ آلبوم 4.2 9 صفحۀ 27 درک کتاب زندگی بسیار دشوار است: آه، چرا نمیتوان به همان اوایل کودکی و سادگی روز های مدرسه بازگشت؟ قطعه شعری از چارلز هانسون تون 0 2