بریده کتابهای دیدار اتفاقی با دوست خیالی و هشت جستار دیگر روشنا 1403/9/3 دیدار اتفاقی با دوست خیالی و هشت جستار دیگر آدام گوپنیک 3.7 7 صفحۀ 79 این شهر نیست که با گذشت زمان عوض میشود. چیزی که عوض میشود ما هستیم. 0 29 روشنا 1403/9/13 دیدار اتفاقی با دوست خیالی و هشت جستار دیگر آدام گوپنیک 3.7 7 صفحۀ 89 این عدم تناسب بین سختی کار و خطری که دارد امضا و نشانهی تمدن ما است، از مسلسل بگیرید تا بمب اتم. پدالی را فشار میدهید و دو تن آهن در خیابان به جلو میجهد، ماشهای میکشید و بیست دشمن میمیرند، دکمهای را میچرخانید و شهرهایی در آتش میسوزند. نکتهی زندگی در جامعهای با فناوری پیشرفته این است که کمترین حد تلاش بیشترین میزان نتیجه را به همراه میآورد. راه رسیدن به رفاه آسانسازی کارهای سخت است؛ راه رسیدن به فاجعه هم همینطور. 3 26 سیده لیلا موسوی 1403/7/10 دیدار اتفاقی با دوست خیالی و هشت جستار دیگر آدام گوپنیک 3.7 7 صفحۀ 16 دوست داشتم میتوانستم وقفهای در زندگیام بیندازم و بروم از چند صد متر دورتر یا از چند سال جلوتر به خودم نگاه کنم تا ببینم زندگیِ این لحظهام چه وضعی دارد، واقعاً کجایش ایستادهام و معنای همهٔ اینها چیست. 0 5 فاطمهالسادات شهروش 1402/7/5 دیدار اتفاقی با دوست خیالی و هشت جستار دیگر آدام گوپنیک 3.7 7 صفحۀ 10 0 1 روشنا 1403/9/13 دیدار اتفاقی با دوست خیالی و هشت جستار دیگر آدام گوپنیک 3.7 7 صفحۀ 85 مهارت قبولی در آزمونها تقریباً هیچ ربطی به مهارت انجام کاری که آزمونها برای آزمودنش طراحی شدهاند ندارد. 0 11 روشنا 1403/9/22 دیدار اتفاقی با دوست خیالی و هشت جستار دیگر آدام گوپنیک 3.7 7 صفحۀ 137 والاس استیونز به زیبایی میگوید: «باور غایی یعنی باور کردن یک داستان، داستانی که میدانی تخیلیست و بس. حقیقت ژرف این است که بدانی آن یک داستان است و به میل و اختیار خودت باورش کنی.» 0 5 روشنا 1403/9/20 دیدار اتفاقی با دوست خیالی و هشت جستار دیگر آدام گوپنیک 3.7 7 صفحۀ 121 وقتی اصرار میکنیم که در کاخ سفید باغچهی ارگانیک داشته باشیم یا وقتی مثل خیلی از سرآشپزهای این دوره و زمانه، کنار رستورانی گرانقیمت، گلخانهی ارگانیک برپا میکنیم باید انتظار این را هم داشته باشیم که مردم به ما پوزخند بزنند و این چیزها را صرفاً اسباببازی آدمهای غرق ناز و نعمتی ببینند که حوصلهشان سر رفته است. 0 4 روشنا 1403/9/20 دیدار اتفاقی با دوست خیالی و هشت جستار دیگر آدام گوپنیک 3.7 7 صفحۀ 114 قطعاً همینطور است. به احتمال بسیار زیاد. اما کلهی پربادی میخواهد که با تاریخ روبرو شویم و فکر کنیم تاریخ به ما که میرسد از حرکت میایستد. خوار شمردن زیاد پیشینیان یکی از چیزهاییست که باید از آن دوری کنیم چرا که قطعاً در آینده خودمان را هم خوار خواهند شمرد. 1 24 فاطمهالسادات شهروش 1402/7/5 دیدار اتفاقی با دوست خیالی و هشت جستار دیگر آدام گوپنیک 3.7 7 صفحۀ 44 0 8 روشنا 1403/9/20 دیدار اتفاقی با دوست خیالی و هشت جستار دیگر آدام گوپنیک 3.7 7 صفحۀ 117 شدیدترین نخوتها و خودبزرگبینیها نیز در نهایت وقتی میبینند که دیگران نیز در همه طرف با همان شدت و حدت به عقیدهی خویش یقین دارند، بر خود میلرزند و بدین ترتیب در میانهی این کشمکش عظیم عقاید، دربارهی اعلام قطعی نتیجهی مبادله به سود خود به تردید میافتند. 0 3 سیده فاطمه میرزایی 1403/7/24 دیدار اتفاقی با دوست خیالی و هشت جستار دیگر آدام گوپنیک 3.7 7 صفحۀ 14 "زنده بودن چه حسی دارد؟" - حس زنده بودن چیزی است که میشود آن را به اشتراک گذاشت یا حداقل میشود دربارهاش حرف زد. 0 34 سیده لیلا موسوی 1403/7/10 دیدار اتفاقی با دوست خیالی و هشت جستار دیگر آدام گوپنیک 3.7 7 صفحۀ 16 دیگران دارند زندگیشان را میکنند و من گیر کردهام در پیدا کردن حسم به زندگی و معنایش. 5 48 روشنا 1403/9/13 دیدار اتفاقی با دوست خیالی و هشت جستار دیگر آدام گوپنیک 3.7 7 صفحۀ 88 به این نتیجه رسیدم که بیوقفه حرف میزند تا به تو فرصت چندانی برای فکر کردن ندهد و اینطوری بتوانی نودل شوی. [مثل نودل شل و رها شوی.] وحشت همیشه محصول تخیل است. تخیلت که به کار میافتد عواقب بد کار را میبینی و این تصویر مغزت را فلج میکند و نمیگذارد هیچ تصمیمی بگیری. 0 2 روشنا 1403/9/22 دیدار اتفاقی با دوست خیالی و هشت جستار دیگر آدام گوپنیک 3.7 7 صفحۀ 131 ما همان چیزی هستیم که میخوریم؟ اگر به جای این ضربالمثل بگوییم ما همان چیزی را که هستیم، میخوریم احتمالاً حرفمان به حقیقت نزدیکتر خواهد بود: تمامِ آن خودی را که سرمیز میآوریم شیوهی انتخابمان و حتی چگونه جویدنمان را تعیین میکند. اخلاقیات ما و منش (سلوک اجتماعی) ما در کنار هم اشتهایمان را هدایت میکنند. 0 10 فاطمهالسادات شهروش 1402/7/5 دیدار اتفاقی با دوست خیالی و هشت جستار دیگر آدام گوپنیک 3.7 7 صفحۀ 9 0 8 فاطمهالسادات شهروش 1402/7/5 دیدار اتفاقی با دوست خیالی و هشت جستار دیگر آدام گوپنیک 3.7 7 صفحۀ 169 0 4 فاطمهالسادات شهروش 1402/7/5 دیدار اتفاقی با دوست خیالی و هشت جستار دیگر آدام گوپنیک 3.7 7 صفحۀ 13 0 1 روشنا 1403/9/22 دیدار اتفاقی با دوست خیالی و هشت جستار دیگر آدام گوپنیک 3.7 7 صفحۀ 136 تنها چیز ژنتیک جهان رغبت ماست به اینکه شیفته و مفتون چیزهای پیچیده، فریبنده و عامدانه بیش از حد گرانقیمت شویم. 0 3 نشر اطراف 1402/11/4 دیدار اتفاقی با دوست خیالی و هشت جستار دیگر آدام گوپنیک 3.7 7 صفحۀ 3 1 13 سیده فاطمه میرزایی 1403/7/24 دیدار اتفاقی با دوست خیالی و هشت جستار دیگر آدام گوپنیک 3.7 7 صفحۀ 15 "تفاوت بین ظاهر چیزها و معنایی که در باطنشان هست، همان معنایی که میشود از دلش حس زنده بودن را کشف کرد، هستهی اصلیِ جستار است." 0 1