همۀ کتابها الگویی برای پیشرفت پایدار مناطق اقتصادی: مبتنی بر رویکرد سلامت در همه سیاست ها (مروری بر برنامه جامع سلامت منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس) جبیب امانی 0.0 0 سند راهبردی اداره کل سلامت شهرداری تهران (1395 -1398) و نظام نامه سلامت شهر تهران 0.0 0 نظام نامه استانی: "مدیریت سلامت همه جانبه" با رویکرد مولفه های اجتماعی سلامت احمد عجم 0.0 0 مامان ...، بابا به من نگاه کنید! فاطمه خزائلی پارسا 0.0 0 طراحی نظام برنامه ریزی عملیاتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بهزاد دماری 0.0 0 شیوه نامه خدمات جامع سلامت روانی و اجتماعی شهرستان احمد حاجبی 0.0 0 اصول و فنون حمایت طلبی در نظام سلامت علیرضا دلاوری 0.0 0 اصول و فنون مدیریت پروژه در نظام سلامت بهزاد دماری 0.0 0 مروری بر گزارش های جهانی سلامت 2 انجمن علمی پزشکی اجتماعی ایران 0.0 0 اصول و فنون مشارکت مردم در سلامت بهزاد دماری 0.0 0 سند سیاست "ارتقای سلامت اجتماعی جامعه": مروری بر برنامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ارتقای بعد اجتماعی سلامت بهزاد دماری 0.0 0 حکمرانی برای سلامتی: راهی به سوی توسعه عادلانه و پایدار ولی اله وحدانی نیا 0.0 0 اصول و مهارت های مدیریت فردی بهزاد دماری 0.0 0 بررسی، تحلیل و تدوین سند ملی تغذیه و امنیت غذایی کشور (طی سال های 1391 لغایت 1394) بهزاد دماری 0.0 0 سلامت معنوی بهزاد دماری 0.0 0 اصول و فنون مدیریت فردی بهزاد دماری 0.0 0 گزارش مطالعات و حمایت طلبی گروه علمی سلامت اجتماعی فریما مینائی 0.0 0 پیمایش سواد پیشگیری از اعتیاد در جامعه کار و تولید سهند ریاضی 0.0 0 راهنمای مدرس: بسته آموزش کارگاهی ترویج مبانی و کارراهنمای مدرس: بسته عملی مولفه های اجتماعی سلامت ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور سونیا اویسی 0.0 0 گزارش استقرار: برنامه راهبردی پیشگیری از مصرف مواد اعتیادآور در منطقه اقتصادی انرژی پارس (ویژه جامعه کار و تولید) غلامرضا بستان منش 0.0 0