همۀ کتابها موقعیت ننه!: حکایت های طنز رزمندگان دفاع مقدس 3.6 5 باغ حاج علی: خاطرات حاج مهدی سلحشور از دفاع مقدس نوید نوروزی 3.8 0 یحیی: راویتی از زندگی سیدیحیی رحیم صفوی 4.0 0 دست نامه روایت و روایت نویسی معصومه رامهرمزی 4.0 1 تاریخ تحلیلی جنگ ایران و عراق جلد 1 حسین علایی 4.0 1 دیدبان تاریخ: مستند روایی از زندگی شهید سیدمحمد اسحاقی شماره دفترچه: 1 از تاریخ 1341/6/2 تا تاریخ 1365/10/29 2.0 0 فرماندهان صدام: جنگ ایران و عراق از دیدگاه فرماندهان صدام کوین وودز 0.0 0 از کردستان تا جزایر همیشه فارس سیدعلی پروینیان 0.0 0 چشم لشکر: روایت حسن خسروانی از هشت سال جنگ تحمیلی کیوان نوری کوچی 0.0 0 سیاوس: خاطرات سیاوش قدیر از هشت سال جنگ تحمیلی عراق علیه ایران فائزه ساسانی خواه 0.0 0 رویای بانه: مستندی روایی از زندگی شهید کاظم عاملو علیرضا کلامی 0.0 0 ما هم در جنگ بودیم: روایت هایی از زندگی حیوانات در کنار رزمندگان در جنگ تحمیلی مرتضی سلطانی 0.0 0 نفوذی: روایت زندگی شهید عبدالمحمد سالمی بهنام باقری 0.0 0 موقعیت الله وکیل: به روایت حاج رمضان الله وکیل فرمانده تدارکات تیپ 44 قمر بنی هاشم (ع) و تیپ 91 بقیه الله (عج) فضل الله صابری 0.0 0 رسا: خاطرات قدرت الله میرزایی مدیر گروه مهمات سازی سپاه ناحیه اصفهان در دوران دفاع مقدس (الگویی بر اقتصاد مقاومتی و مدیریت جهادی) علی هاشمی 0.0 0 دلفین های اروند: روایت رحیم انصاری فرمانده یگان دریایی لشکر 25 کربلا از هشت سال جنگ تحمیلی مصطفی یاری 0.0 0 گیل مانا: روایت محمدعلی (ابراهیم) حق بین از هشت سال جنگ تحمیلی نساء هاشمیان 0.0 0 محصلان مدرسه عشق: دانش آموزان در دفاع مقدس حسین احمدی 0.0 0 بازسازی خرمشهر پس از جنگ تحمیلی: آرمان ها و تجربه ها شریف مطوف 0.0 0 زندگی به سبک عاشقی: روایت اکبر عنایتی از فرمانده گردان های لشکر 14 امام حسین (ع) از جنگ تحمیلی 0.0 0