همۀ کتابها مترسکی بر مزار گندمزار کاشته ام حمیدرضا مجیری 5.0 1 ترجیع بند، یا ، برج بلند شهری در سال سیاه اسفند سعید اسکندری 0.0 0 بی گاه (2) سعید اسکندری 0.0 0 بی گاه (3) سعید اسکندری 0.0 0 بی گاه (4) سعید اسکندری 0.0 0 بی گاه (5) سعید اسکندری 0.0 0 حالا بعد ماضی بعدن بود رضا روزبهانی 0.0 0 دست دست کردن دستی بر دسته ی در: مجموعه شعر مصطفی دری سده 0.0 0 با من برقص: شعر بلند منصور مرید 0.0 0 ترومای رویا: مجموعه شعر رضا باب المراد 0.0 0 مکالمات شبانه: یک - چند شعر کرونولوژیک (از میانه ی مرداد تا کرانه ی اسفند) رضا حامی پور 0.0 0 خطوط ساده ی بی فرصت مریم اشکانی 0.0 0 یاقوت های کبود منصور مرید 0.0 0 لال واژه گون وحید غفوری 0.0 0 شادی من سعید اسکندری 0.0 0 کرانه ی پیدا: مجموعه شعر محمود نائل 0.0 0 همهمه ی نخستین ستاره ها بر بام خانه ها: مجموعه شعر (سه گانه ی آه های کوتاه): گزینه ای از سه گانه ی شعری منتشر ناشده ی فریدون فریاد فریدون رحیمی 0.0 0 زنده مرگی ها: مجموعه شعر هادی طیطه 0.0 0 داو بهمن ساکی 0.0 0 شعر انجمن: سبک شناسی شعر دوره ی افشار و زند و قاجار و بازگشت ادبی مختار ابراهیمی 0.0 0