امید انقلاب امید انقلاب ناشر در انتظار تایید 0 دنبال کننده در انتظار تاییدکتابهای آموزشی و دانشگاهی، کتابهای ناشر نمایش همه هفت درس مختصر در مورد فیزیک کارلو روولی 4.0 3 دنیایی که من می بینم آلبرت اینشتین 2.5 1 رساله گفتار در روش به راه بردن عقل رنه دکارت 3.8 0 راهنمای کاربردی کمپینگ (اوقات فراغت و اقامت در طبیعت) نازیتا هادی کپورچالی 4.0 1 معماری + مهندسی = ساختار 2010 ایوان مارگولیوس 0.0 0 اصول کاربردی نگهداری و تعمیرات تجهیزات صنعتی: مشتمل بر جداول کاربردی عیب یابی، نگهداری و تعمیرات پیشگیرانه و پیشگویانه ستار صالحی 0.0 0 آلودگی های محیط زیست: هوا، آب، پسماند، صدا نبی اله منصوری 0.0 0 سازه در معماری 2010 جفری وین پلاس 0.0 0 تحلیل و تشریح کامل مسائل مبانی فیزیک: الکتریسیته و مغناطیس، هالیدی - رزنیک - واکر حسین پورسلیمانی 0.0 0 مکانیک سیالات فرانک وایت 0.0 0 تحلیل و تشریح کامل مسائل مکانیک کوانتومی نورالدین زتیلی فائزه جنابی اسکویی 0.0 0 فضا - زمان و فراتر از آن باب توبن 0.0 0 پدید آوران نمایش همه قاسم جنابی اسکویی 0 دنبال کننده دنبال کردن محمد نامداریان 0 دنبال کننده دنبال کردن فائزه جنابی اسکویی 0 دنبال کننده دنبال کردن الهه مطهری فر 0 دنبال کننده دنبال کردن مرتضی نوری 0 دنبال کننده دنبال کردن مهدی اسمعیل پور 0 دنبال کننده دنبال کردن سعید نعمتی 0 دنبال کننده دنبال کردن بهرام پوستی 0 دنبال کننده دنبال کردن محمود شمس 0 دنبال کننده دنبال کردن محمدتقی فرامرزی 0 دنبال کننده دنبال کردن