محمدرضا مردانیان محمدرضا مردانیان پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها 52 خطای فکری در زندگی روزمره و چگونگی پرهیز از آنها رولف دوبلی 3.9 39 آیا روزهای خوشی در انتظار بشر است؟: یک مناظره استیون پینکر 3.1 1 آیا قرن بیست و یکم به چین تعلق دارد؟ (یک مناظره) نیل فرگوسن 2.2 1 یادداشت هایی در باب چین باربارا تاکمن 2.8 0 نزاکت سیاسی: یک مناظره میشله پیترسون 2.0 0 تیان آن من 1989: امیدهای بر باد رفته ی ما مسعود یوسف حصیرچین 3.5 1 سوسیالیسم ایده ی شکست خورده ای که هرگز نمی میرد کریستین نیمیتس 5.0 0 معماری شادکامی آلن دوباتن 3.0 1 امروز دوشنبه نیست صابر ساده 0.0 0 عکاسی مستند و عدم قطعیت علیرضا ملکیان 0.0 0 گفتارهای فلسفی: عبدالعلی دست غیب 0.0 0 دوباره با پای پیاده مهین مجتهدزاده 0.0 0