نجمه السادات هاشمی نجمه السادات هاشمی پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها هنر ظریف بی خیالی مارک منسون 3.9 62 نیمه تاریک وجود: بازیابی قدرت، خلاقیت، استعداد و رویاهای شما دبی فورد 3.8 39 ثروتمندترین مرد بابل جورج سموئل کلاسون 3.7 28 جنگجوی عشق گلنن دویل ملتن 3.8 13 جادو: معجزه سپاسگزاری روندا برن 3.8 11 قتل در قطار سریع السیر شرق آگاتا کریستی 4.3 12 بیرون از هزارتو: چه کسی پنیر مرا جابجا کرد؟ اسپنسر جانسون 3.5 0 مثل یک مرد فکر کن، مثل یک زن رفتار کن استیو هاروی 1.0 0 علم تادیب نفس: نیروی اراده، سرسختی ذهنی و کنترل خود برای مقابله با وسوسه و رسیدن به اهدافتان پیتر هالینز 4.0 0 حکایت دولت و فرزانگی مارک فیشر 2.5 1 آدم های سمی لیلیان گلاس 3.0 1 مثل آب باش دوست من: آموزه هایی از بروس لی شانون لی 0.0 0